Лесно ли е да направим трапезарията уютна с помощта на ъгловото диванче

Кой не иска домът му да бъде красиво обзаведен, уютен и функционален? Мебелите които купуваме трябва да се комбинират подходящо и да сме сигурни, че те ще ни носят удобството което очакваме. Венус дивани за трапезария са правилното допълнение, което ще направи помещението наистина предпочитано и много комфортно. Ъгловите дивани могат да заменят трапезните столове и така да имаме още едно място за почивка в жилището. Цените на тези елементи са доста скромни предвид качеството с което са изработени и различните функционалности които предлагат.

Защо да изберем точно ъглов диван за трапезария

Със сигурност сте срещали тези модели през годините. Едва ли обаче сте се замисляли колко удобни са те в действителност. Казано с няколко думи вие поставяте в трапезарията вид мека мебел, която изглежда уютно, създава комфорт и прави кътчето не просто място за хранене. Ъгловият диван е мултифункционален, тъй като притежава механизъм за разтягане чрез който се превръща в спалня. Има и ракла под седалките за подредба на багаж. С една покупка получавате три различни приложения които винаги ще направят ежедневието ви спокойно и удобно. Много по-добре ще се чувствате настанени на такъв артикул когато искате да изпиете на спокойствие сутрешното си кафе, да получите известно уединение или дори да подремнете следобеден сън. Днес ще ви запознаем с характеристиките на един от моделите предлагани в магазин Венус. Трапезен ъглов диван Дипломат:кухненски ъгъл

  • Модерен трапезен диван „Дипломат“ представлява разтегателен ъгъл, подходящ за всеки дом;
  • С избор за ляв или десен вариант за монтаж;
  • Лесно и бързо се трансформира в легло за спане с механизъм, а раклата осигурява допълнително място за съхранение на вещи;
  • Изработен така, че да Ви осигури възможно най-голямо удобство и комфорт при почивка.

Подобна мебел в г-образна форма лесно ще заеме правилното място в стаята и по никакъв начин няма да пречи и да отнема много от пространството.

Важна ли е тапицерията

След като това е вид мека мебел е правилно да изберем подходяща дамаска. В кухнята където се храним е възможно много по-лесно да изцапаме затова ви препоръчваме тапицерии които се почистват лесно и не задържат петна. Каталогът на интернет-магазина предлага наистина богата палитра от десени и цветове чрез които много лесно ще комбинирате ъгловия диван с останалите цветови тоналности в трапезарията. Постарайте се да изберете дамаска в универсален цвят, която би изглеждала по-елегантно и красиво. Имате възможност да комбинирате еко кожа и текстилна тапицерия, което ще направи модела стилен и модерен. Прегледайте всички възможности преди да вземете окончателно решение и ще имате наистина перфектната комбинация.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*