Кои са главните технически особености важни за покупката на батут за скачане

батут за скачане

Толкова много са съоръженията и приспособленията, с които можете да скачате. Скачането на въже е например супер тонизиращо и здравословно, тъй като влияе на метаболизма и допринася за осигуряване на топенето на мазнините. Децата обожават топките за скачане, но пък любими на малки и големи са батутите, които са идеалните средства за щури забавления. Представяме ви днес батут за скачане Мебели Арена. Изключително качествени здрави и сигурни решения, с които можете да оборудвате както големия си хол и да го превърнете в център за детски игри така при хубаво време да оборудвате двора и градината с голям батут, в който да скачат всички от семейството.

До колко важен е диаметъра на съоръжението

Безспорно е, че ключово значение за удовлетворението ви имат размерите и формата на съоръженията за скачане. Независимо от това с каква форма е вашият то определено това, което е необходимо да вземете на фокус е размера. Самото измерване използва мерна единица диаметър и обикновено при подходящите за битови условия за вариантите от 150 до 450 см.

Според това колко деца или възрастни ще скачат обикновено в съоръжението можете да избирате измежду разнообразие от размери. изключително атрактивни и предпочитани от клиентите са тези със среден размер, които биват:

  • Малки батути с диаметър от 122 до 150 см. предназначени за използване от деца;
  • Средни. Те могат да бъдат с диаметър от 240 до 270 см. и са идеални за използване от две деца или дете и възрастен;
  • С висока товароносимост са моделите от 330 до 450 см. диаметър. Определят се като големи и са подходящи за натоварване от възрастни.

Разбира се, че е важно да се акцентира на диаметъра, той като се касае за осигуряване на място за забавление на цялото семейство.

Какъв е лимита на натоварване

батут За да бъде определена товароносимостта на батута и да не стават грешки от онлайн магазин Мебели Арена споделят в описанието на всеки вариант следите технически показатели:

  • Максимален брой лица, които могат едновременно да използват съоръжението за скачане;
  • Допустимо тегло, което съоръжението може да издържи;
  • Гаранция на елементите, от които е състои батута за скачане;
  • Ниво на устойчивост на високи или ниски температури, якост и други.

Има не малко детайли, които са ясно описани в магазина на Мебели Арена. Необходимо е при поръчка да се запознаете с тях с оглед на това да си осигурите ефективност, комфорт и множество скачащи забавления, на които да се отдадете.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*