Детско легло за най-малките – практично и удобно от Венус

легло

Ако ви предстои да търсите детско легло за съвсем малко детенце, сигурно се питате какъв точно модел да изберете. Класическите кошари, предлагат безопасност и здравина, но са тежки и обемни, а днес се търсят доста по-модерни варианти. Виж тук в каталога на Венус трансформиращите се артикули и избери най-подходящ модел. Производителите са вложили много фантазия, в направата на този вид детски легла, а днес ще ви запознаем с техните възможности.

Функционалности от ново поколение в детското мебелно производство

Непременно вижте тук в каталога на Венус разнообразните модели креватчета за най-малките. Те са конструирани така, че да имате достатъчно пространство да настаните мъничкото съкровище и то да се чувства уютно и спокойно. Освен това, ще имате и възможност да приберете в удобните чекмеджета дрешките му, като имате и допълнително място за преповиване. Практичната конструкция, ще ви позволи много дълго време да отглеждате детето с нейна помощ. Този тип комбинации дават възможност след време, когато детето порасне да трансформирате кошарата в удобно легло с бюро към него. Днес съвременните мебели предлагат наистина огромна функционалност и така с една покупка вие доста години ще имате качествена мебел, която да използвате най-рационално. Вижте тук в магазин Венус, колко разнообразни цветове ви предлагат, така че в зависимост от вашите желания може да украсите стаята с тази прекрасна мебел.Детски комплект

Вижте тук характеристиките на избрания днес модел:

  • Трансформиращо се легло „Ниа“ е практично предложение за обзавеждане на детската стая;
  • Комплектът съчетава легло и разположени върху него бебешка кошара и скрин;
  • Разположението на кошарата и скрина, зависят от вашите предпочитания;
  • Дизайнът на кошарата позволява трансформирането ѝ в бюро, когато детето порасне;
  • Вижте тук и останалите модели.

Многофункционалните мебели, които ще откриете в онлайн магазин Венус, ще ви позволят да спестите средства и въпреки това, детето ви да бъде комфортно настанено в красива детска стая.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*