Как да изберете подходящ директорски стол за офиса

Много често прекарвайки работния си ден в седнало положение пред компютъра се чувстваме дискомфортно и изпитваме силни болки в кръста и гърба. Една от причините може да бъде неудобният стол на който сме настанени. Може да коригирате това неудобство, като се сдобиете с качествено изработен и ергономичен директорски офис стол. Нови и стилни модели ще откриете в каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/офис/офис-столове/директорски-президентски-столове. Артикулите ще ви изненадат с прецизната си изработка и множеството подобни механизми с които разполагат. Разгледайте предложенията модели и поръчайте в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Какви са основните характеристики на качествения директорски офис стол

Тези модели се отличават с изключително атрактивна визия, която впечатлява още от пръв поглед. Конструкцията им е голяма и стабилна. Обикновено издържат много високо натоварване затова не бива да се тревожите, ако сте по-високи и едри. Главното им преимущество са модерните механизми, благодарение на които може да регулирате позицията в която желаете да стоите. Това са височината на седалката, тази на подлакътниците, както и наклона на облегалката. Директорските офис столове притежават и релакс механизъм благодарение на който се облягате назад и отпускате тялото си в полулегнала позиция. Всички тези компоненти правят артикула перфектен за работа и за всеки дом. Venus.bg ви представя един от най-добрите си модели. Директорски офис модел AMBRA с подлакътници Ергономична 3D форма – Оранжев:ергономичен офис стол

  • Директорски артикул „AMBRA“ е с футуристичен дизайн и всеки негов детайл е изработен така, че да Ви предостави удобство и комфорт през целия работен ден;
  • Снабден е с множество допълнителни функции, които позволяват да регулирате височината и наклона на неговите части;
  • Седалка и облегалка с ергономична 3D форма, осигуряваща перфектна опора на тялото;
  • За облегалката е използвана здрава мрежа за перфектна проветривост, а седалката е тапицирана с висококачествен текстил с висока износоустойчивост.

Перфектен модел, който ще ви позволи да изпитате истински релакс докато работите и в никакъв случай няма да усетите познатия дискомфорт и схващания.

Изберете артикул с подходяща тапицерия

За една подобна мебел е важно как е тапицирана, защото това е компонентът до който имаме пряк достъп. Дамаската която предпочетете трябва да ви допада и разбира се да отговаря на някой ключови изисквания. Трябва да бъде износоустойчива, да не запарва и да се почиства лесно. В момента ще откриете директорски офис столове изработени както от висококачествена еко кожа, така от мрежа или текстил. Изборът на някой от тези варианти е лично ваш и трябва да се съобразите най-вече със своите предпочитания.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*