Как да изберем удобен и практичен диван за дневната

разтегателен ъглов диван

Откриването на подходящи мебели е приятно занимание защото така научаваме повече за новите и модерни артикули които се произвеждат. Със своята красота и практичност те ще допълнят интериора в дома ни и ще направих обстановката стилна и функционална. В каталога на Мебели Венус имате шанс да намерите вашата нова и перфектна мека мебел с която холът ще бъде притегателен център за цялото семейство. Това е зоната, която трябва да е най-харесвана и предпочитана, за да прекараме наистина добре свободното си време у дома.

Как да определим кой от моделите е подходящ

Обикновено свободното пространство в стаята диктува това какъв модел мека мебел ще изберем. Бихме могли да проявим креативност и въображение като обособим комфортен холен кът. За целта е добре освен габаритите на дивана да преценим и колко души ще го използват ежедневно. За всеки трябва да има достатъчно свободно място, за да се чувства комфортно когато е седнал. Актуалните модели с лежанка са едни от най адаптивните които могат да бъдат инсталирани почти във всяка част от помещението. Те са удобни за настаняване на повече хора като имате шанс и да се излегнете за активна почивка. Ако пространството го позволява, може да комбинирате два различни по размер линейни дивана с които да направите холова гарнитура. Днес Мебели Венус ви предлагат следния модел. Триместен диван Bendjamin с функция сън, ракла, подлакътници с място за чаша и чекмедже – светло кафяв:разтегателен диван бенджамин

  • Диван „Bendjamin“ с функция сън;
  • Две възглавнички и ракла под седалището – модерно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • При необходимост може да се трансформира в удобно легло за сън (механизъм тип падащ гръб);
  • Подлакътниците имат чекмедже и място за поставяне на чаша.

Перфектен диван, който се отличава с универсална и стилна визия, за да може по-лесно да се съчетае с мебелите във вашия хол.

Важен ли е цветът на тапицерията

Винаги трябва да бъдем внимателни към избора на цвят в който ще бъде изработена меката мебел. Този елемент от обзавеждането е доста голям и винаги привлича погледите. Ето защо е хубаво цветът в който ще бъде неговата тапицерия да е максимално актуален и приятен за окото. Диванът ще се използва дълго време и затова цветът му трябва да може лесно да се комбинира с останалите неща, ако правите промени по интериора през годините. Препоръчваме ви нежните пастелни нюанси като капучино, шампанско различни тоналности на сивото и други подобни. Те са изключително практични и универсални което ги прави и най-търсени от клиентите. Съобразете се с личния си вкус и предпочитания, така че винаги с удоволствие да използвате дивана.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*