Кое прави двулицевите матраци по-харесвани?

Ако се поинтересувате от съвременното производство на матраците ще установите, че голяма част от хората избират актуалните двулицеви матраци като по-надеждни и удобни. Това е така, понеже имат много по-дълъг гаранционен период, който понякога достига дори и до 15 години. Могат да се използват от всичките си страни и предлагат редица екстри, благодарение на които сънят ви ще бъде здравословен и комфортен. Днес ще отделим малко повече внимание на тези модели, за да научите интересни подробности за тях. Те ще ви помогнат по-лесно да откриете подходящ от каталога на Venus.bg.

Защо да инвестираме в двулицев матрак?

Когато се купува нещо подобно, трябва да се действа разумно и да се мисли за бъдещето. Няма защо през няколко години да търсите подобен артикул, след като може с една покупка да си осигурите дълги години спокоен сън. Двулицевите матраци изглеждат първоначално доста скъпи, но ако се замислите колко са удобни и колко дълго ще ги ползвате със сигурност бихте избрали да инвестирате точно в тях.

Двулицевите модели са изработени изключително прецизно по най-съвременни технологии. В състава им влизат редица иновативни материали. Двулицевите матраци могат да бъдат пружини или без пружини, а често в направата им присъства мемори пяната. Тя се характеризира със свойствата да запазва формата на тялото за по-голямо удобство по време на сън и да осигурява добра опора. Материите, с които са покрити обикновено са хипоалергенни, почистват се лесно, а това е много добре за съвременния човек, който обикновено страда от различни алергии.

Venus.bg ще ви предложи подробности за един от новите си модели. Двулицев матрак Лукс 20см средна твърдост:матрак

  • двулицев матрак изработен от 100% латекс – изключително еластичен;
  • отворената клетъчна структура на ядрото, го прави максимално проветрив;
  • притежава 7 зони на комфорт, които са с различна твърдост и осигуряват ортопедична опора по цялата дължина на гръбначния стълб- глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава;
  • калъфът е антибактериален, с цип за по-лесно сваляне и изпиране.

Прекрасен модел, подходящ за всеки който държи на добрия сън и иска да притежава нещо висококачествено и дълготрайно. Гаранцията на модела е 10 години, а при добра експлоатация от ваша страна, може и да я удължите.

Как да изберем подходящ онлайн?

Тъй като разнообразието в интернет е изключително голямо ви предлагаме да се насочите към конкретен ценови клас и внимателно да разгледате характеристиките на артикулите. Проверете дали се предлага размер, който отговаря на вашата спалня. Съобразете се с твърдостта и с материалите, от които е изработен моделът.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*