Модел Арес – гардероб, който надхвърля очакванията ви

гардероб

Толкова красиви модели гардероби се предлагат в сайтовете, че в един момент се оказва доста объркващо де се фокусираме само върху един от тях. И ако за вас огромния набор от идеи води до невъзможност да се вземе окончателно решение то представяме гардероб Арес – елемент, който ще ви впечатли с иновативната си визия, практичност и разбира се, изгодна цена. В днешната публикация ще изложим някои основни качествени характеристики, които са приоритетни за един модерен гардероб. Тъй като обзавеждането цели подреденост и комфорт то е необходимо да сме по-взискателни към инвестицията, която смятаме да направим.

Арес – с какво ще ви впечатли

Може би си мислите, че са малко нещата, с които един гардероб би могъл да ви впечатли. Но всъщност модела Арена е явния пример, че това са възможни неща, които са в състояние да разчупят вашите интериорни представи за луксозна и красиво обзаведена стая.Гардероб с две плъзгащи врати

Продукта разполага с плъзгащи се врати, върху които има огледален елемент. За спалнята огледалото е важно особено ако използвате стаята и като място за преобличане. Декорацията  с елегантно паспарту, щрих в горната част от LED осветление и извит MDF профил бял гланц придават на обзавеждането уникален и неповторим вид. За изработката на гардероба са използвани висококачествени материали гарантиращи стабилността и здравината, оптималното натоварване и дълъг живот.

Ето още няколко технически подробности, които обрисуват модела:

  • Размери 1830/620/2140, които могат да бъдат коригирани при нужда;
  • Цветова комбинация за лице – Бяло гланц, корпус – Дъб Мока;
  • Особености, които се отнасят до здрав плъзгащ механизъм, предоставящ лесно отваряне на вратите;
  • Изгодна цена, която в момента е 10% отстъпка.

Много са ползите от това да притежавате Арес модела. Гардероба се предоставя до адрес в разглобен вид, но що се отнася до сглобяването му то определено имате на разположение възможността да се справите и сами. Качество на достъпна цена – ето това си осигурявате с модела Арес.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*