Защо горивото за земеделска техника е специално и кои са отличителните му качества

земеделска техника

Провеждането на различни агротехнически мероприятия налага използването на дизелово гориво. Предвид това, че в сектора се търси рентабилност и конкурентна крайна цена на произведената продукция то фермерите има защо да търсят максимално изгодни условия за доставка на горива. Съществено перо от производствения цикъл са енергийните ресурси и когато се наложи да се потърсят конкурентни оферти и добро качество за необходимия за стопанството дизел с основание обръщаме внимание на гориво за земеделска техника от Горрел. Компанията е добре позната в земеделските среди като една от предлагащите гъвкави условия за доставка, професионално отношение и най-добри цени.

Кое е подходящо за земеделска техника

Нормативната уредба, която урежда търговията с горива у нас е зависима до голяма степен от европейските директиви за опазване на околната среда и намаляването на вредните емисии, които се освобождават в атмосферата. По отношение на това дизела, който зареждаме в превозните си средства е подобрен с биокомпонент. Това влияе на цената и със сигурност се приема като не толкова добра алтернатива за използване на този тип дизел за производствени цели.

Затова от Горрел предлагат на вниманието на фермерите продукт, който е значително по-евтин предвид това, че не разполага с биокомпонент. Правилото за употреба на такъв тип гориво се определя като приемливо предвид това, че се касае за използване на извънпътна техника, приложима само и единствено за производствени нужди. Този тип дизел се отличава с:

  • Липсата на биокомпонент в състава си;
  • Продукт с отлични качества и висока ефективност;
  • Икономичен разход;
  • Достъпна цена.

А това са фактори, които влияят на решението на стопаните да инвестират в такива горива, които се характеризират с възможност за използване за задвижване на земеделски машини или такива, които участват в строителството на пътища.

Какво трябва да знаете за дизела за земеделска техника

горивоВсеки тип гориво си има своите специфични качества и именно в това се крие неговата перспектива и създаване а удобства, които са изключително рентабилни спрямо целите на неговото използване. Когато говорим за дизел, който е приложим за задвижване на техника, използвана в пътния или земеделския сектор основното в случая е именно липсата на биодобавка.

За да не попаднете под ударите на Закона и да платите солени глоби имайте предвид, че този тип дизел е забранен за използване на превозни средства от типа на леки или тежкотоварни автомобили. Много от земеделците са наясно, че винаги законовите промени могат да се окажат решаващи за тяхната работа и затова е логично да разчитат на консултации и съвети на доставчици с опит като Горрел.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*