Защо във всеки дом трябва да има холна маса?

помощни маси

Има определени мебели в интериора на дома, които привличат вниманието на потребителите със своята красота и удобство. Обзавеждането на дневната е от особено значение за комфорта на всички, защото именно тук се прекарва най-много време. Мебели Венус Холна маса е шанс да промените обстановката и да я направите много по функционална. Този артикул не бива да се пренебрегва и задължително моделът следва да е съобразен с различни ключове фактори като размера на стаята, дизайна на другите мебели и практичността.

Каква е незаменимата роля на холната маса?

На пръв поглед това е малка и декоративна мебел, която не е от първите покупки, които правите за обзавеждането на дневната. Нейната задача обаче е ключова за комфорта на семейството, защото служи като поставка за различни неща, допълва обстановката и ви позволява да сервирате храни и напитки докато гледате телевизия.

Ако холната маса не е добре подбрана има опасност да се чувствате некомфортно и да не прекарвате приятно времето си в тази част от дома. Ролята на тази малка декоративна мебел е не просто да украси обстановката, но също така да имате във всеки един момент необходимата поставка и място за съхранение на различни дребни неща. Съобразете избора с вашите очаквания и начина, по който смятате да използвате холната маса.

Към какъв модел да се насочим?

Съвременните холни маси са много различни като размер и дизайн, което прави избора на нов модел малко по-труден. Съветваме ви да обърнете внимание на разпределението в пространството на останалите мебели и най-вече на секцията и дивана. Изисканата мебел е добре да бъде с подходящ размер и височина, спрямо дивана.

Големината ѝ  не трябва да пречи на преминаването през стаята, а допълнителните удобства ще ви създадат достатъчно комфорт. Има холни маси с разтегателен плот, за да сервирате спокойно почерпки, когато това се налага. От сайта на магазин Венус можете да поръчате – модел Рената – Дъб амбер / Бял:холна маса

  • „Рената“ е практична и функционална мебел с разтегателен горен плот;
  • той добавя още 30 см към дължината; допълнителен долен плот за вещи и аксесоари;
  • предлага се в цветове по избор;
  • класическия дизайн с изчистени линии ви позволява да я използвате във всякакъв стил интериор на помещението.

Изделието е изработено от качествени и здрави материали, гарантира стабилност и дълга безпроблемна експлоатация. Цените на съвременните мебели за дневна са разумни и онлайн често ще откриете намаления, които се правят и на по-скъпите изделия.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*