Как да улесните избора на холна маса

Помощна холна маса

Холната масичка разглеждаме като един типичен декоративен акцент, който би могъл да присъства във всекидневната, спалнята, зоната за отдих и гледане на телевизия. В съвременния си вариант този тип мебелировка намира широко приложение в нашия дом. И наистина се доказва като продукт, който носи множество ползи в жилището ни. В каталога на Мебели Арена можете да откриете широк спектър от продукти, които наистина могат да допринесат за удобството в холната или друг тип зона. За да не се лутате в обема от информация ще представим кратки насоки относно възможностите за избор.

Фокус към формата и размера

Формулата за успешно обзаведен холен кът включва използването на такива решения, които наистина могат да задоволят изтънчения ви вкус. Мебели Арена разполагат в своята платформа за продажба на обзавеждане с огромен асортимент от решения, от които да избирате. Интерес представляват формата и размера на масичките, от които можете да избирате.

Съобразно тези два принципа се разграничават:

  • Мини комплекти от три или четири помощни масички, чиито форми на плота могат да бъдат кръгли, елипсовидни, триъгълни или квадратни;
  • Големи правоъгълни маси;
  • Квадратни с разтегателен механизъм;
  • Елипсовидни;
  • Нестандартни арт модели и други.

Изобщо тук фантазията на производителите е очевидна, така че когато търсите перфектната алтернатива то наистина имате невероятен шанс да се сдобиете с такива продукти, които се отличават със своя ефектен облик.

По-добре е да разполага с функции и екстри

Екстрите и функции също с провокативни за клиентите. Когато искате да получите най-добрата възможност за осигуряване на отлични условия за живот то ето, че и холната масичка може да се окаже изключително важен практичен елемент. Някои от водещите екстри и функции, на които акцентират производителите са:

  • Разтегателна опция, която позволява да бъде уголемен размера на плота;
  • Повдигане на нивото на трапезна маса, което позволява използването на една мебел за различни предназначения;
  • Чекмеджета, в които могат да бъдат прибирани различни дребни предмети;
  • Ниши за списания и книги;
  • Второ ниво, позволяващо да разполагате с повече използваема площ.

Ето, че мини холните маси от Мебели Арена могат да се превърнат в един доста добър източник на домашно удобство. Винаги, когато искате да си осигурите оптимален комфорт и да оптимизирате пространството благодарение на мини декоративните шедьоври постигате прекрасни интериорни ефекти.

Изберете най-доброто за своя хол или друга любима зона за почивка. Превърнете я в релакс зона с най-практичния помощен инструмент – мини холна масичка с неповторимо качество и на отлична цена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*