Как да изберем модерна и практична холна секция

секция за дневна

Холът е мястото в което прекарваме най-много време и е нормално да искаме интериорът му да бъде по-красив и стилен. Именно тук посрещаме гости, а те също трябва да са настанени удобно и да се чувстват достатъчно уютно. Мебелите, които присъстват в холното пространство не са много, но пък трябва да бъдат избирани изключително внимателно. В днешната статия ще споменем по-конкретно холните секции, защото те са основния елемент който оформя стила на стаята. Мебели Венус ви предлагат широка гама от продукти, които със своите характеристики ще направят живота ви много по-приятен.

Лесно ли е да изберем нов модел холна секция

Щом сте решили да промените обстановката с подмяната на толкова голяма мебел е важно да изберете новата в синхрон с вече наличните артикули в стаята. Секцията е обемна мебел и за нея трябва да предвидите повече пространство. Много предпочитани са комбинираните модели, които включват декоративни витрини, рафтове и етажерки, но също така и достатъчно шкафове за подредба на различни вещи. Дори част от вариантите притежават гардеробче което е много практично и удобно. Съвременните холни секции са на модулен принцип. Това означава, че като дизайн изглеждат много по-раздвижено и създават усещане за повече простор.

Магазин Венус ще ви запознае в детайли с един от най-хубавите си модели. Модулна секция Сити 9070 – МДФ сиво кобалт гланц/МДФ бяло гланц/Сонома арвен 629 – плавно затваряне на вратите:секция

  • Секция „Сити 9070“ е готов комплект, част от модулна серия „Беста“, осигуряващ всичко необходимо за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • Два шкафа за телевизор с падащи врати и ниши;
  • Гардероб с две крила, лост и рафтове;
  • Етажерка за стена;
  • Шкаф с четири вратички;
  • Модулите не се свързват един към друг, което ще Ви позволи да ги подредите по Ваш вкус;
  • За изработката на модела се използват висококачествени МДФ и ПДЧ.

Функционален и красив модел съчетаващ в себе си модерността и качествената изработка. Механизмите които позволяват безшумното затваряне на вратичките са наистина полезни.

Секция в какъв цвят да изберем

За красивия облик на хола ще се погрижим, ако дизайнът и комбинацията между отделните елементи е на достатъчно високо ниво. Съвременните материали от които се изработват мебелите позволява те да бъдат представени в най-различни цветове. Тъй като купувате по-голяма мебел ви препоръчваме да се придържате към по-универсалните тонове, защото така по-лесно ще я комбинирате с интериора. Различните нюанси на дървесината са много предпочитани като често присъства бялото или някакъв друг акцент с гланциран ефект. Това придава повече лукс на цялата конструкция.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*