Има ли нужда дома от портманто

мебели за коридор

Традиционното българско жилище има задължителните няколко детайла, които са необходимост. При покупка на нов дом огледите са насочени именно към това как и по какъв начин могат да бъдат обзаведени тези зони. Безспорно най-голямо внимание насочваме към спалните, дневната, кухнята, наличието на два санитарни възела, но не на последно място сме ангажирани да намерим дом, който има и достатъчно просторен коридор във входната зона. Но защо ни е голям коридор? Отговорът е очевиден – нуждаем се от място, където да бъде поставено портманто.

Уют и гостоприемство още с отварянето на входната врата

За много домакинства, които се състоят поне от четири човека е важно да има къде да оставят връхните си дрехи и прашни обувки. Портманто с компактни размери  и висока функционалност е един от лесните способи, с които имаме възможност да сътворим елегантно и модерно обзавеждане на разумна цена. Моделите портманта, които срещаме на пазара са иновативните решения, с които не само намираме място за вещите си, но и създаваме приятно усещане за уют и топлина още с отварянето на входната врата.

Кое прави портмантото важен детайл в дома

Стана ясно, че основната роля на тази мебел е свързана с факта, че връхните дрехи и оувките си е логично да изолираме и те да нямат достъп до вътрешността на дома. от хигиенна гледна точка нещата са много лесно разрешими с покупката но портманто. Но! Как да изберем да правилното?Портманто

Отговорите

  • Портмантото задължително да бъде съразмеримо с габаритите на коридора;
  • Да не заема твърде много площ;
  • Да се заложи на по-светли тонове (особено ако помещението няма достъп до естествен източник на светлина);
  • Да разполага с достатъчно външни зкачалки;
  • Шкаф за обувки;
  • Рафт за домашни чехли (отделен от този за обувки);
  • Поставка за ключове, чанти и други дребни предмети;
  • Огледало;

Това са основните акценти, които е желателно да притежава едно портманто. Ще се изненадате, че толкова много изисквания могат да бъдат събрани в тази мебел, достатъчно елегантно и напълно отговарящо на нуждите на всяко домакинство. А за онези от Вас, които все още имат колебания представяме каталога с предложения на МебелиАрена.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*