Ценни насоки за избор на кухненска маса

Решението какъв модел кухненска маса да купим е строго индивидуално за всяко семейство и трябва да се вземат предвид различни критерии. Днес ще се опитаме да ви дадем някой съвети, които със сигурност ще ви помогнат, ако сте в процес на избор на такава мебел. Мебели Венус е онлайн магазин в който ще откриете най-новите модели кухненски маси, които са изработени от качествени материали и предлагат различни възможности за употреба. За да бъдете напълно доволни от новата си покупка, тя трябва да ви предоставя много комфорт и удобство в ежедневието.

Как да изберем подходящата кухненска маса

Лесно ще намерите правилния за вашето семейство продукт, ако обърнете внимание на няколко ключови момента. Първо взимате предвид броя на хората в домакинството. След това трябва да измерите пространството, където ще поставите кухненската маса. Задължително трябва да обърнете внимание и на това, че столовете трябва свободно да могат да се използват, без да се опират в стената. Третият важен момент е формата на плота, която да подхожда на вашите предпочитания и на самото помещение. Кухненските маси обикновено са в правоъгълна, квадратна, овална и кръгла форма. Като голяма част от клиентите избират формата, като се ръководят от тази на стаята. Правоъгълната кухненска маса подхожда на дълга и правоъгълна стая, докато кръглата, може да се поставя в различни помещения, независимо дали са малки или големи. Овалната е една от най-стилните и много харесвани от клиентите. Тя е комбинация между кръгла и правоъгълна, като на нея спокойно могат да седнат и повече хора.

Моделите и предимствата които предлагат

Огромният избор, който ще откриете в онлайн магазин Венус много ще ви улесни в избора, защото имате възможност да обмислите на спокойствие критериите, които ви вълнуват. Тук ще ви представим един от актуалните модели кухненска маса. Разтегателен трапезен модел MERCAN 632 – Шарка черен мрамор/Орех:разтегателна маса

  • Правоъгълен модел MERCAN 632 – с разтегателна функция, заоблени ъгли;
  • Плотът се разпъва ръчно чрез отваряне и завъртане на двете му плоскости, които са разположени една над друга, когато не е разгънат;
  • Плотът е с шарка черен мрамор а краката орех.

Атрактивната и стилна визия на новите модели, ще ви помогне да обзаведете дома си красиво и впечатляващо. Освен външната красота тези артикули са достатъчно качествено изработени, за да се чувствате напълно спокойни през времето, когато ще използвате новата мебел. Не се колебайте, а изберете подходящ артикул за дома си с чиято помощ семейните ви вечери ще бъдат истинско удоволствие. Вашите гости и близки ще се впечатляват от красотата, която цари в трапезарията.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*