Рисково ли е използването на стъклокермични плотове

плот

Прави ли ви впечатление, че в магазините за електроуреди почти няма предложения за такива, които са с чугунени нагреватели. Навярно над 90 % от моделите, които се предлагат тук са изработени от стъклокерамика. За онези от вас, за които това е доста рисков и неиздръжлив на натоварване материал днес сме подготвили списък от факти, които целят да разсеят съмненията относно качествата на тези продукти. Мебели Арена е един от търговците, в чиито виртуален обект можете да срещнете богата гама от котлони, които са изработени от стъклокерамика, а това което също прави впечатление са именно и водещите марки, които присъстват тук.

За да е удобно и функционално в кухнята

Рискове с всеки един електроуред има особено при неправилна експлоатация. Но митовете, че котлоните от стъклокерамика са чупливи и се пукат от високите температури наистина са напълно неоснователни. Удобството в кухнята се гарантира от правилно структуриране на елементите в нея както и инвестиране в оборудване, което да подпомогне и улесни провежданите тук процеси.Индукционен стъклокерамичен плот за вграждане

От Мебели Арена представят на своите клиенти положителните качества на стъклокерамичните плотове, които могат да се формулират като:

  • Супер адаптивни в малки или големи кухни уреди;
  • Многообразни възможности от размери;
  • Опция за избор на цвят на стъклокерамиката;
  • Много бързо стартиране на процеса на готвене заради факта, че топлоотдаването започва още с включването на плота;
  • Лекота при почистване и отстраняване на петна от мазнини и други замърсявания;
  • Контрол върху температурата с лесно сензорно управление;
  • Здравина на закаленото стъкло и минимален риск от счупване или надраскване;
  • Загряване само на работната зона, а останалите части от плата остават студени.

Арена с основание отчита ръст на продажбите на стъклокерамичните плотове, тъй като това са продукти с доказани качества и лесна експлоатация. Не изискват  усилия за почистване, а освен това са елегантни и придават безшевност на интериора.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*