Какъв шкаф за обувки ще подхожда на дома ви

шкаф

Коридорът въпреки че е малък трябва да бъде декориран с подходящи мебели, които да използваме за подредба на връхните си дрехи обувките и други важни неща. Без подходящите артикули място няма да бъде чисто и организирано. Затова и трябва да обърнем специално внимание на моделите които избираме. Подходящ шкаф за обувки Венус ще откриете в онлайн сайта на търговеца, като разбира се вземете предвид характеристиките на помещението за което го купувате и вашите лични нужди.

Модели и възможности

Производителите днес ви представят разнообразни видове, които са конструирани така, че да могат да отговорят на високите изисквания на потребителите. Има ниски и компактни модели, високи и тесни, с вратички, с рафтове и други. Съобразете конструкцията със свободното пространство в дома си и разбира се с чифтовете обувки, които ще съхранявате. Специалистите биха ви посъветвали винаги да предпочитате малко повече пространство за да сте в готовност да подредите и обувките на вашите гости. За по-интересна визия в коридора може да комбинирате два различни модела, които да се допълват хармонично. Клиентите на мебелен магазин Венус споделят, че много харесват шкафа тип пейка, който позволява удобно да се настаните докато се преобувате. Други модели пък имат и чекмедже, а всеки знае че дребни неща, като ключове портфейл и други винаги се съхраняват в коридора.Шкаф за обувки

Шкаф Мареа 2 – модел на Венус доказал се във времето:

  • Изработва се в красиви цветове: орех, дъб сонома и венге;
  • Шкафът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки;
  • Широчина 64 см, височина 120 см, дълбочина 23 см;
  • Направен е от достатъчно устойчиво ПДЧ 16мм.

Още от вратата на дома си може да създадете приятен интериор, благодарение на красиво изпълнените шкафове на магазин  Венус. Те са отличават с елегантна визия, функционалност и здравина и ще ви служат достатъчно дълго време.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*