Какви типове трапезни столове има и как да изберете подходящ

стол

За да бъде жилището обзаведено модерно и удобно, трябва добре да прецените какъв тип мебелировка ще подхожда. В зависимост от вашия вкус и този на близките ви се избират цветовете, формите и материалите от които ще бъдат произведени новите ви неща. Не може да не отбележим важността на кухненската зона за комфорта на всички. Обикновено край масата се събира семейството и прекарва приятни часове заедно, хранейки се или посрещайки своите гости. Ето защо ви препоръчваме да погледнете тук https://www.venus.bg/маси-и-столове/кухненски-столове и да намерите нови и по-удобни артикули за кухнята си.

По какви критерии да се водим, избирайки кухненски столове venus

На първо време трябва да съобразите модела на новия артикул с големината на помещението, тъй като е важно когато столовете се поставят около масата да остане достатъчно свободно пространство за преминаване. Ако изберете твърде големи и обемисти модели ще отнемете от свободното пространство твърде много. Съгласете се, че не е много приятно, когато ви дойдат гости и се настанят, домакинята да не може спокойно да минава около тях и да сервира или да се налага някой  постоянно да става и да прави място. Кухненските артикули venus, трябва да бъдат съобразени с цвета и материала на масата, както и с нейната форма. Ако имате малка трапезария с кръгла маса удачно ще бъде да поставите по-прибрани модели със заоблени облегалки, по този начин те ще кореспондират перфектно с масата.

Тапициран трапезен стол SWINTON – кафяв BF 3 от venus:Тапициран трапезен стол

  • Конструкция от метал;
  • Разполага с тапицирана лицева част с интересна текстура, в кафяв цвят;
  • Гърбът на облегалката и страничните части са с еко кожа в друг цвят;
  • Добавен е пълнеж за седалището.

Благодарение на богатия продуктов каталог на venus ще откриете различни типове класически и модерни мебели от които може да избирате. Създайте си една уютна атмосфера, като добавите нов и функционален елемент.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*