Какво е важно да знаем преди да купим холна маса

маса

Трябва да се поясни, че холната маса, въпреки че е много красива и оригинална, е нужно да се впише във вече съществуващия или предвидения интериор. За тази цел производителите използват различни декоративни похвати при направата на тези елементи от обзавеждането: части от хром, декоративно стъкло, текстил, кожа и много други. Ако разгледате страницата на venus.bg/маси-и-столове/холови-маси ще забележите колко разнообразни и атрактивни са съвременните модели.

От какъв материал да бъде холната маса venus

Освен, големината и формата на избраният от вас модел, доста голямо внимание трябва да обърнете и на материалите от които е направен. Решението какъв да бъде материалът на новата ви мебел се определя от дизайна на всекидневната ви, от останалата мебелировка и разбира се от предпочитанията на вашето семейство. Хората, които обичат естествените материали се спират на артикули от дърво, които създават усещане за уют и топлина. Често дизайнерите комбинират дървото със закалено стъкло и продуктът, който се получава е наистина изтънчен и модерен. Актуални при съвременното обзавеждане са холните маси venus с метална основа и стъклен или дървен плот – богатството на цветовете ви дава възможността да създадете интересен и ярък акцент в стаята.Холна маса

Какви са предимствата на холната маса venus:

  • Допълва наличната мебелировка в стаята и елегантно обособява зона за почивка;
  • Качествено изработена, от здрави и устойчиви материали, което я прави стилна и предпочитана;
  • Дава възможност да подреждате върху плота ѝ различни неща – списания, телефон, дистанционно или лека закуска;
  • Артикулите venus – снабдени с повдигащ механизъм или разтегателен плот, увеличават размера ѝ, като позволяват да настаните гостите си.

За хората, които се интересуват повече от практическата страна на нещата, отколкото от декоративната, има холни мебели venus, които перфектно допълват тази функционалност. Този артикул е добре дошла във всеки дом, допълва полезното пространството и внася допълнителен стил. Разгледайте каталога онлайн и изберете подходящата за вас.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*