Лесно ли е да се спрем на конкретен модел кухненска маса?

трапезна маса

Днес производителите предлагат наистина интересни и разнообразни модели от всички видове мебели. Когато ви предстои да изберете нова маса за кухнята със сигурност ще останете изненадани от огромното разнообразие. Това все пак е класическа мебел, от която очакваме основно да е здрава и стабилна, но днешните модели се различават и с красив, оригинален дизайн. Най-актуалните видове ще на venus.bg. Има доста тънкости в това да изберете подходяща мебел за кухнята и затова днес ще се опитаме да ви дадем няколко основни съвета.

По какви критерии да подберем подходяща кухненска маса?

Няма да се объркате от голямото разнообразие, ако следвате конкретни стъпки при подбора. Първо е добре да прецените, колко ви е необходима тази мебел и дали я използвате ежедневно. Броя на членовете от вашето семейство, които всеки ден сядат да се хранят също има значение.

Ако често каните гости не е лошо да се замислите да изберете модел с разтегателен плот, който ще ви бъде достатъчно удобен да ги настаните. Изключително е полезно, ако помещението е по-малко, защото масата няма да заеме много пространство, а в нужните моменти става практична. Материалът на изработка също е важен, защото трябва да търсите качествено изработена мебел.

В момента производителите използват естествена дървесина, метал, закалено стъкло, МДФ и ПДЧ. Магазин Venus.bg ще ви предложа подробности за характеристиките на един от новите модели. Разтегателна кухненска маса Sirius – (120+40)/80/75 см.- Дъб артисан / Графит:маса

  • кухненска маса „Sirius“ е модерна маса за хранене с масивна база и правоъгълен плот със заоблени краища;
  • дебелината на плотът е 37 мм., снабден с разтегателен механизъм и може да се разтегне до 160 см;
  • изработена от качествено ПДЧ и МДФ материал;
  • кухненска маса „Sirius“ се предлага в три цветови комбинации, който и да изберете ще внесе усещане за стил и уют във Вашата трапезария или кухня.

Новите мебели изглеждат стилно и елегантно, подходящи се за оформите съвременен интериор, който ще бъде достатъчно актуален дълго време.

Как да изберем мебел от интернет платформа?

Пазаруването от онлайн търговците е много лесно, защото имате на разположение огромно разнообразие от дизайни и модели. Те са отделени в конкретна категория и може да избирате между различни производители както и да сравните цените на артикулите. Не се съобразявате с работното време и спокойно може да прегледате всички критерии, за да бъдете максимално прецизни в избора си. При по-големите покупки транспортът е за сметка на магазина и ви спестява допълнителни средства.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*