Кога е редно и кога не да предпочетем мебелите по поръчка

Всички мебели в дома ни са от значение, дори и ако става дума за обзавеждането на коридора. Дори и в този случай е редно да вземем правилните интериорни решения, за да се чувстваме винаги добре в дома си. В случай, че тепърва Ви предстои да се заемете с обновяването на жилището си, започнете от най-важната стая за всички нас – кухнята. Тя трябва да бъде безкомпромисно мебелирана, като за целта са Ви нужни не просто мебели, а съвършени мебели… Такива, каквито ще Ви карат да се гордеете с тях години наред!

Кухненско обзавеждане по поръчка

кухня в бяло

Изобщо не се чудете дали да си купите ново кухненско обзавеждане по Ваш индивидуален проект. Просто няма по-добър вариант от този, като ако държите на това да внесете индивидуалния си почерк във всяко едно от наличните помещения, то мебелите по поръчка се явяват най-добрия начин да постигнете това.

Както казахме и преди малко, определено е супер идея да изберете жилищно обзавеждане, което Ви дава възможността да вдъхнете живот на всяка една Ваша мечта и идея, също както и да си позволите да експериментирате в интериорен план. Няма нищо по-хубаво от това да обособите дома си така, както никой до тоз момент не го е правил. И да, можете да постигнете целите и със скромни средства, а не да влагате всичките си спестявания за нови мебели. Така се бяхте настроили, нали J.

Преди да инвестирате в ново кухненско обзавеждане, уточнете следните няколко въпроса, за да не допускате нелепи грешки, които в последствие да не могат да бъдат поправени, а и дори и да могат, това може да Ви коства допълнителни средства:

 • Площта на кухнята;
 • Специфични особености на помещението;
 • Вече съществуващи мебели;
 • Цвят на стените;
 • Форма стаята;
 • Бюджета, с който разполагате.

Всичко това ще бъде за Вас отправна точка, когато е време да се заемете с обновяването на кухненското помещение. Вижте предложенията от магазин ZAZ и се фокусирайте върху кухни по поръчка в Бургас, които драстично се открояват от останалите със своите:

 • Безупречно качество и висока функционалност;
 • Изгодни цени и модерно изпълнение, които излъчва стил, класа и комфорт;
 • Здравина и практичност;
 • Разнообразие във всяко едно отношение: цветове, изработка и прочее.

Няма никакъв смисъл да обикаляте напразно мебелните магазини, които могат да се открият на пазара днес. Настанете се удобно на дивана и вижте какво има за Вас в ZAZ. След като вече веднъж сте се запознали подробно с това място, повече няма да искате и да чуете за труд търговец на мебели, така че се насладете на възможностите, които имате пред себе си и не забравяйте, че всяка една инвестиция в името на красивия интериор си заслужава!

На коя друга стая да обърнем специално внимание

модерна кухня

Разбира се, че кухнята не е единствената стая, която е „достойна“ за нашата наблюдателност. Нека вземем за пример дневната. Нима няма да се съгласите, че това помещение е също толкова значимо, колкото и кухненското и то по ред причини:

 • В хола ние се отдаваме на заслужена релаксация;
 • В хола ние редовно каним гости;
 • В хола не рядко си и поспиваме, което го прави още по-важен за нашето ежедневие;
 • Там ние работим, гледаме телевизия и се храним.

Всичко тези неща недвусмислено ни напомнят, че сме повече от длъжни да дадем всичко от себе си в името на комфортното и атрактивно холно обзавеждане, като и в този случай Ви съветваме горещо да изберете магазин ZAZ. Отново заложете на индивидуалния подход и така мебелирайте тази стая, че да се гордеете с нея дълги години занапред. Потопете се в нейната красота изцяло.

За каквото и да става дума, индивидуалният почерк е винаги за предпочитане и то в много отношения. Затова по всякакъв начин се стремете да бъдете различни от останалите, особено ако става дума за жилищното обзавеждане. То ще Ви спаси от скуката!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*