Леглото – какъв вид е подходящ за вашето семейство

Луксозна спалня

Ако се замислим коя мебел от обзавеждането на спалнята е от най-голямо значение, отговорът на всеки ще бъде – леглото. При изборът му непременно трябва да се вземат предвид, освен размерите му и съответният дизайн в който желаем да мебелираме спалнята. Не се колебайте да разгледате сайта и моделите легла венус и да се уверите от колко цветове, форми и видове може да избирате. Решения от този ранг, трябва да се взимат внимателно и след сериозно обмисляне. В днешната статия ще направим всичко възможно да ви съдействаме в избора на ново легло.

Различни – видове, модели и удобства от легла венус

Хората, които се притесняват да експериментират, залагат на основен или базов модел легло венус. То се отличава с изчистени и семпли форми в неутрален цвят и подхожда на почти всеки декор. Леглата с капитонирана табла също не губят от своята популярност. Тези варианти са перфектни за повечето дизайни, но не бива да пропускате и факта, че толкова голяма и декоративна табла отнема от пространството в стаята. Интересно ще ви бъде да разберете, че повдигнатите на крачета легла венус правят стаята визуално по-голяма и внасят лекота. В повечето случаи те са с лека рамка и са предпочитани от любителите на минималистичния стил.Тапицирано легло

Легло венус модел – Capri HM312.04 – 150/200 Сонома/Сиво

  • Удобно легло с висока задна табла и две чекмеджета в предната част;
  • Предлага се с включена подматрачна рамка – подходящо за двулицев матрак;
  • Имате възможността да купите и много качествен матрак;
  • Цветовете са модерни и приятни сонома/сиво.

За да откриете най-подходящото място на което да поставите леглото венус, преценете дали ще можете спокойно да преминавате и да достигате, както до него, така и до останалите мебели. Със сигурност заслужавате да спите в едно ново и наистина качествено легло. Изберете неговия вид внимателно, така че и вашата половинка да го одобри.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*