Малки или големи секции избират клиентите на магазин Арена

Секция

Размера е един от основните принципи, по които клиентите подбира своите мебели. Няма как да подминем този фокусен елемент, тъй като реално без да сме синхронизирали пространството и самата мебелировка то няма как да постигнем желания търсен ефект. А хармонията в дома изисква секцията, дивана и всяка една друга мебел да се разположи така, че да ни служи, но не и да пречи на останалите елементи в пространството. Арена споделят, че клиентите избират от онлайн каталога им средни до малки размери секции, а към големите почти няма интерес. На какво ли се дължи тази тенденция и какви са причините предстои да се запознаем с предоставената от магазин Арена информация.

Причини клиенти да предпочитат по-малки секции

Купуването на която и да е мебел е свързана с това, че действително се търси оптимизиране на пространството така, че да има и достатъчно свободна допълнителна площ. Практиката показва, че мини секциите са предпочитани, защото:Модулна секция

  • С компактните си размери могат да се внедрят не само в холни пространства, но и детски стаи, спални помещения и като средство за организиране на документи с офиси и канцеларии;
  • Много по-ефектни са и създават интересна модерна линия, разчупеност и стил в интериора;
  • По-евтини са, а това е доста основателен аргумент да не се избират големи, а по-малки мебели;
  • Супер адаптивни, тъй като не заемат прекалено голяма площ;
  • Предлагат се в разнообразни модели, а това позволява на клиентите да изберат такива, които са ъглови, прави, модулни и всякакви други.

Ако все още търсите своята нова секция то ви съветваме да се срещнете по-отблизо с колекцията от суб модели, които виртуалната платформа Арена представя. Богат асортимент и лесни за интегриране варианти, които можете да поръчате лесно и без усилия. Ето това ви очаква в каталога на търговец, за който е важно клиента да получи онова, от което има нужда.

Малки

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*