По какви правила да изберем матрак за спалнята

двулицев матрак

Много хора се затрудняват да открият точния матрак, който да им създаде търсената опора и комфорт по време на сън. Покупката наистина е важна и ви предлагаме да не правите компромис с качеството, а да се доверите на най-добрите Матраци Симеонов. Критериите по които ще изберете тази вещ са ключът към това да се наспивате добре, и всяка сутрин да се събуждате изпълнени с енергия.  Покупката бихте могли да направите и онлайн от сайта на магазин Venus.bg. В статията ще се опитаме да ви предложим необходимата информация за това, как сами и без проблем да изберете подобна вещ.

Основни стъпки за избор на нов матрак

Ако спазвате конкретни правила няма да се затрудните и съвсем скоро ще се радвате на по-добър и здравословен сън. За начало ви препоръчваме да обърнете внимание на размера на самата спалня. Матракът, трябва да е абсолютно точен като габарити, защото иначе ще го повредите и няма да се възползвате от положителните му характеристики. Преценете дали моделът да бъде еднолицев или двулицев, защото и това е важно. Първият вариант е по-евтин с вградена рамка и по-кратък експлоатационен живот. Двулицевият от друга страна се води луксозен и може да се използва доста години.

Всеки човек има любима поза в която спи и това е причината да се насочи към твърд, мек или полутвърд матрак. Препоръчително е хората, които имат болки в гърба и кръста да спят върху по твърда повърхност, която ще им осигури достатъчна опора. Venus.bg ви препоръчва фирма Симеонов и техният артикул – Двулицев модел Симеонов пружина – 18 см:матрак

  • „Симеонов“ представлява двулицев артикул със състав от пружинен пакет „Бонел“;
  • предоставя необходимия комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • пружините гарантират устойчивост и прохлада на тялото по време на сън;
  • има слой предпазващ от шум.

Не винаги продуктите изработени прецизно и качествено са скъпи. Българските артикули са добър избор, ако държите на комфорта и удобството.

Защо да предпочетем твърдия матрак

Съвременното напрегнато ежедневие и заседналият начин на живот създават условия все повече хора да се оплакват от неразположения и болки в гърба и кръста. Това състояние е изключително неприятно и с времето може да се влоши значително. Бихме могли да си помогнем до известна степен, ако изберем по твърд матрак, върху който да спим. Той осигурява подходящи условия и не позволява на тялото да потъне прекалено много. Опората е може би най-важният критерий, когато избираме нещо подобно. Преди да направите поръчка помислете внимателно, защото инвестирате в здравето си и то за години напред.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*