Как да изберем удобен и качествен матрак за спалнята

матрак симеонов

Да сме настанени добре, докато спим е може би най-важното нещо, което трябва да си осигурим у дома. Мебелите, които присъстват в спалнята са много важни, но това да имаме качествен и хубав матрак е от първостепенно значение. Щом сме усетили, че вече не изпитваме предишното удобство по време на сън, трябва да се замислим да инвестираме в нещо много по-добро от старото. Мебели Венус матраци предлагат добре зареден каталог с разнообразни еднолицеви, двулицеви и топ матраци, които ще ни гарантират пълна удовлетвореност. Всичките са направени от висококачествени материали и осигуряват нужната опора при спане.

Еднолицев или двулицев модел да изберем

Ако скоро не сте разглеждали такъв тип продукти е добре да знаете разликата между тези два модела, тъй като това ще ви даде възможност по-бързо да се ориентирате и да изберете конкретен.

Еднолицевите са пригодени за употреба само от едната страна, тъй като от другата имат монтирана удобна рамка, с която да ги поставите на леглото и да ги използвате веднага. При двулицевите тя отсъства и трябва да бъде купена допълнително. Вторите са и по-скъпи като цена, защото имат много дълъг експлоатационен живот.

Понеже могат да се обръщат периодично се износват изключително бавно, а в същото време запазват положителните си характеристики. Едни от най-добрите модели са средно твърдите, при които повечето хора усещат добра опора и така търсената мекота. В моделите се употребяват различни видове пружини, латекс, мемори пяна, дунапрен, полиуретан и други модерни материали. Магазин Венус ще ви даде малко информация за един от любимите на клиентите продукти. Двулицев матрак Хибрид Гранде:матрак хибрид

  • представяме Ви луксозен матрак „Хибрид Гранде“- двулицев, иновативен с елегантен дизайн;
  • хибридна структура, която съчетава предимствата на микро покет система Pocket Spring, 7-зоново профилирана мемори пяна и хипоалергенен текстил;
  • тялото получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на BodyCare® пяна с висока плътност;
  • текстилът е преминал предварителна антибактериална обработка;
  • обшит е с обемна вата и полиуретаново фолио и осигурява максимална проветривост.

Не се колебайте да заложите на високо качествен матрак, който ще ви помогне да спите по най-добрия начин години наред.

Какви са предимствата на интернет пазаруването

В момента интернет търговците представят много разнообразни модели и то на преференциални цени. Разнообразието което ще разгледате онлайн не може да бъде открито в нито един шоурум, затова и потребителите поръчват по този начин. Не се ангажирате с търсенето на транспорт, спестявате от семейния бюджет и най-вече получавате точно това, което очаквате от матрака.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*