Как да направим спалнята удобна и елегантна с подходящите мебели в комплект

Мебелите, които ни заобикалят когато сме си у дома трябва да са избрани в зависимост от личните ни вкусове и предпочитания. Всеки артикул е важно да изпълнява стриктно функцията за която е купен и да допълва интериора естетично. Днес ще отделим специално внимание на спалнята, защото тя е помещението което ни зарежда най-много с позитивна енергия и позволява да си почиваме максимално активно. Най-доброто решение за интериора е спалня с включен матрак https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти/спални-комплекти-с-матрак. Чрез него наведнъж ще получите всичко необходимо и всички мебели. Артикулите са комбинирани по най-добрия начин направо от производителя.

Какво съдържа този вид комплексно обзавеждане

Важно е да бъдете добре информирани какво ще получите, когато изберете някоя от офертите. Комбинациите които включват и матрак ще ви дадат пълно удобство, докато си почивате и прекарвате свободно време в това помещение. Моделите включват достатъчно широко и удобно легло, нощни шкафчета, гардероб, скрин и матрак. Всичко това ви дава възможност веднага да се настаните и да използвате обзавеждането. Няма да търсите артикулите един по един, което със сигурност ще бъде трудно, а и доста скъпо начинание. Venus.bg предлага да се запознаете с характеристиките на следния модел. Спален комплект Сити 7038 с включен матрак и LED осветление:спален

  • „Сити 7038“ представлява спално обзавеждане комплект, съставено от легло с включен матрак;
  • Две нощни шкафчета и гардероб;
  • Леглото има табла и повдигащ амортисьорен механизъм, за достъп до пространство отдолу;
  • Гардеробът е с три врати, три чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • Комплектът е изработен от ПДЧ 16 мм.

Елегантно и функционално обзавеждане с актуален дизайн, благодарение на който мебелировката ще бъде достатъчно модерна дълго време. Наличието на матрак е изключително полезно.

Да допълним ли комплекта със скрин

Една от най-ценните и функционални мебели изобщо е скринът. Той е познат от дълги години и във времето често е сменял своята визия и дизайн. През всичкото време обаче е незаменима част от нашето ежедневие. Тъй като обзавеждането което се предлага е изградено на модулен принцип може да добавите към покупката си и един скрин. Той е чудесна възможност да оползотворим пространството в стаята за сън по най-добрия начин.

Скринът може да бъде използван за подредба на различни фини дрехи и други вещи. Това, че притежава голям и широк плот също е бонус, понеже моделите не се отличават с голяма височина и на плота може да инсталирате телевизор или пък дамата да си направи тоалетка. Визуално той балансира обстановката, защото другите мебели за доста по-обемни. Не се лишавайте от удобство и комфорт, а купете подходящ модерен скрин.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*