За млада и красива кожа се доверете на дерматолозите от Мирабел Бургас

мезотерапия

Естетичната дерматология е дял от медицината, който разглежда многообразни способи за лечение на дермата, подобряване, усъвършенстване и добро самочувствие, на пациентите, които се подлагат на съответните терапии. Доста специфична е тази наука, тъй като разглежда състоянието на един от най-важните човешки органи, а именно кожата. Изложена на множество влияния и опасности сред най-честите промени, които се наблюдават като типично заболяване на кожата са алергиите. Дори на пръв поглед всичко да изглежда наред и да се определяте като здрави и с не толкова чувствителна кожа, то може да се окаже, че тялото ви реагира с различен имунен отговор на определени храни, съставки, лекарства. Ето, че и тук ролята на дерматолога е решаваща, защото е необходимо да се открие източника на кожната реакция, а за целта се правят тестове за алергия и се прилагат различни методи за лечение на дерматолгичния проблем, който е настъпил. Ще потърсим отговорите в клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас, в която лекари дерматолози представят информация относно тестовете за алергии и инжекционните терапии, които се прилагат за подобряване състоянието на кожата.

Какво представляват тестовете за алергии

Мирабел представя пач тест за алергии Бургас. Изключителната ефективност на тези терапии се дължи на факта, че могат да бъдат разгледани няколко вида алергии като:

  • Алергия към козметика

Не са малко хората, които след третиране с определен козметичен продукт изпитват дискомфорт, кожата им се зачервява, не са изключени прояви на акнтична кожа, суха и лющеща се кожа. Това показва непоносимост към определена съставка, която е добавена към козметиката, така че ако имате алергия към такива съставки е добре да ги избягвате;тест за алергии

  • Към лекарства

С пач тестовете, които се предлагат от Мирабел Бургас можете да се възползвате от възможността да установите дали организма проявява алергия по отношение на някакви непоносимости към антибиотици, лекарства и други медикаменти;

  • Храна

Ядки, мед, плодове, житни храни са сред някои от алергените, към които някои пациенти проявяват непоносимост. С пач теста за алергии много лесно се установява към който тип алерген имате слабост и е необходимо да го избягвате.

Удобството, което предоставят от Мирабел Бургас по отношение на тестовете за алергии е в това, че те са приложими за всякакви възрасти дори за бебета, които имат признаци на алергични прояви. Информацията, която тестовете предоставят на пациентите са много важни, тъй като от това следва какъв тип лечение би предприел дерматолога.

Мезотерапия – какво е приложението ѝ в съвременната дерматология

На сайта на Мирабел Бургас можете да се запознаете с едни от най-новите терапии, които се прилагат за лечение на всякакви дерматологични проблеми. Тук https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/inzhektsionna-mezoterapia/ ви очаква подробна информация за една от нашумелите сред дамите терапевтични инжекционни терапии, при които се осигурява оптимална ефективност и подобряване състоянието на кожата.

Мезотерапията представлява иглена процедура, при която в кожата подкожно се инжектират букет от мултиелементи, които имат за цел да подобрят структурата на тъканта. Сред зоните, които могат да бъдат подложени на иглена мезотерапия са:

  • Приложение при поява на косопад;
  • При лечение на себорея и пърхот;
  • За подхранване на зоната около очите;
  • За скулптуриране на лицето и повдигане на контура;
  • За подобряване но зоните, в които са стартирали процесите на стареене и т.нат.

Иглената мезотерапия се отличава със своята ефективност и безболезненост. Третирането с различни съставки, в които активно участва хиалуроновата киселина реално я прави и оптимално безобидна и естествена процедура, при която риска от възникване не странични ефекти е почти минимален. Но въпреки това преди да се приложи такъв тип лечение с комплекс от витамини, минерали и всякакви други активни съставки, обогатяващи и подхранващи кожата е необходим тест за алергии, който да гарантира на дерматолога, че прилага най-ефикасния метод.

Грижата за здравето и красотата доверете на клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас, защото си струва да инвестирате в правилните терапии, които ще бъдат приложени на кожата ви.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*