Как да изберем нова и модерна кухня

С течение на времето всяка мебел се амортизира. Тогава настъпва моментът да я заменим с нещо ново и по-актуално. Тенденциите в кухненското обзавеждане се промениха доста през последните години и днес конструкциите се отличават със своята красота и изящество. VENUS.BG Модерни кухни могат да бъдат открити  лесно в онлайн каталога. Налични са готови модели, както и самостоятелни модули, които сами да окомплектовате. Цветовете и дизайните са действително разнообразни, за да покрият максимално вкусовете на потребителите. Характерно за модерното обзавеждане е качеството на изработка. То гарантира безпроблемна експлоатация достатъчно дълго време.

Правила за избор на мебели за кухнята

Разбира се, за да останем доволни от новата покупка е редно да спазим определени правила. Най-важното от които е прецизното измерване на свободното пространство. Модерните кухни са съставени от горни и долни шкафове, които трябва да прилягат плътно един до друг. Това е и причината размерите да са от такова голямо значение. Хубаво е да знаете колко неща имате за съхранение, защото това ще ви ориентира и какъв брой шкафове да купите.

Препоръчваме ви горния ред да бъде по-раздвижен и допълнен с отворени рафтове или стъклени витрини. Подобна модерна комбинация ще направи помещението раздвижено и интересно. Онлайн магазин Venus.bg е приготвил за вас следния пример. Ъглов кухненски комплект Сити 917 – с цял термоплот:кухненско обзавеждане

  • комплект „Сити 917“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • обзавеждането включва – шкафове, място за абсорбатор и отделения ел.уреди;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне.

Всички артикули са подбрани професионално и ще създадат на домакинята невероятен комфорт, докато подрежда и готви. За да не се губи излишно време трябва всичко да ни е под ръка, а подобно модерно обзавеждане го гарантира.

Защо да изберем покупката през интернет платформа

Да поръчаме мебелите по индивидуален проект е изключително скъпо и отнема прекалено много време. За сметка на това онлайн имаме възможност да поръчаме качествени и модерни мебели на достъпна цена. Разнообразието от дизайни и конфигурации е много голямо, а в каталога търговецът е дал нужната пълна информация. По този начин на спокойствие ще обмислим покупката и ще измерим мястото където искаме да се направи монтажът.

Когато купуваме онлайн, добрите търговци предлагат различни възможности да платим стоката. Може да се възползваме и от разсрочено плащане, ако сумата е по-голяма. Не бива да се пропуска фактът, че транспортът е за сметка на магазина и няма сами да го организираме. Лесно и безпроблемно ще се сдобием с хубава и функционална кухня.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*