Как да поставим подобаващо начало на… дома си

Инвестираме значителни средства в обзавеждането на спалнята, купуваме скъпи мебели за кухнята, също както и решително поръчваме супер модерна техника за хола, за да бъдат вечерите със семейството още по-вълнуващи и приятни… Ами антрето? Кога ще остане време да помислим и за него, след като има толкова много други помещения за обзавеждане? Правилно ли е да го пренебрегваме за сметка на други зони в жилището, които са от базисно значение (факт), но не и от единствено!

Каквото началото, такъв и краят

Коридор

Ако искате домът Ви да впечатлява още с влизането на вратата, се постарайте да изберете и поставите мебели, които се отличават с високо качество, модерен дизайн и висока функционалност. Само така ще постигнете желаните интериорни резултати, които може и да Ви убягнат, ако не осъзнаете нуждата от функционално и изящно обзавеждане. То трябва да бъде отговор на всички важи виждания и изисквания спрямо обстановката вкъщи, затова подходете внимателно към наличното антре и направете, каквото е необходимо.

Много е важно да се съобразите изцяло с площта на антрето, когато се заловите с неговото мебелиране. Ако е налице голямо помещение, то значи имате цялата свобода на света да експериментирате с избора на мебели. Но ако то е по-скоро с малка квадратура, в случая е добре да заложите на компактните решения, които отново биха свършили отлична работа. Препоръчително е да имате в антрето следните компоненти:

  • Шкаф за обувки;
  • Закачалка за дрехи;
  • Малък гардероб за връхни дрехи;
  • Огледало;
  • Пътека за коридор (за повече уют);
  • Интересни декоративни елементи, които да Ви приветстват за „добре дошли“.

В онлайн магазин Мебели 1 има впечатляваща гама мебели за антре и не само, която ще Ви накара да повярвате, че всяка една Ваша интериорна мечта може да оживее, стига да проявите смелост да експериментирате. Нека началото на дома Ви бъде красиво и уютно, за да Ви обзема добро настроение още с прекрачването прага на входната врата.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*