Нощни шкафчета – на какви цени можете да си ги набавите

шкафче

Между 25 и 30 лева – това е цената на най-евтините нощни шкафчета. Символично, нали! Именно поради това е важно да не пропускаме да се възползваме от тази мебел, тъй като нейното значение и предназначение в спалното помещение е отговорна за личния ни комфорт. Няма спор, че това са идеални за нощни шкафчета цени, които всеки клиент би могъл да си позволи да плати. Но дали само обикновени модели се предлагат на пазара или има и дизайнерски изпълнения, които се предлагат на малко по – висока цена?

Стойностите на нощните шкафчета според техния дизайн

Логично е тези шкафчета, които са по-обикновени, няма почти никаква креативна мисъл в тяхното проектиран и изпълнение да струва толкова малко. Цената е скромна и за хора, които няма особени претенции към дизайна и стила определено се оказва доста добра алтернатива. Но ако сте вложили не малко средства в това спалнята ви наистина да изглежда като изскочила от интериорно списание то тогава няма как да направите компромис и да я допълните с продукт, който някак не се вписва по никакъв начин.Нощно шкафче

Вариантите, които се предлагат и на доста по-високи цени са за дизайнерски решения, с които няма начин да не останете очаровани от крайния резултат. Да, тези шкафчета неструват тридесетина лева, а десет пъти повече, но когато се касае за разликите между тях то няма как да не ги отбележим:

  • Уникалност на дизайна на мини обзавеждането;
  • Очарователен и адаптиращ се към спалнята продукт;
  • Всеки детайл е изпипан до съвършенство;
  • Вложените материали са безкомпромисни и подбрани по най-високи критерии за качество, луксозно излъчване, неповторимост, здравина;
  • Цените – обикновените се предлагат за по 30 лева, но едно дизайнерско нощно шкафче ще ви струва минимум 150 лева.

Решението е във ваши ръце. Дали ще изберете скъпо или евтино нощно шкафче зависи от стайлинга на спалния интериор както и от това колко можете да си позволите да изхарчите.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*