Как трябва да изберем новата мека мебел за хола

двуместен диван

Както са различни хората, така са различни и техните вкусове и предпочитания относно интериора и обзавеждането. Ето защо, дизайнери и производители се опитват да предложат на клиентите си богато разнообразие от модели, така че всеки да остане доволен и да направи интериора в дома си спрямо личните си предпочитания. Един от най-важните компоненти, които трябва да изберем щом ни предстои обновяване е меката мебел. Тук вариациите са наистина много, понеже диванът все пак играе главна роля за нашия комфорт. Обърнете специално внимание на моделите, които са подбрали за Вас от сайта https://www.venus.bg/. Качествено изработени, здрави и красиви дивани, които ще направят хола любимо място на семейството.

Какви са причините всички да харесват ъгловите дивани

Забелязва се ясна тенденция хората да избират предимно мека мебел с г-образна форма, тъй като тя предлага значително повече удобства. Може би това се дължи на факта, че има лежанка. Освен това, меката мебел може да бъде изработена в ляво или дясно в зависимост от вашите предпочитания. На нея човек може удобно да полегне, да релаксира гледайки телевизия или разговаряйки с близките си. Щом имаме гости ъгловата мека мебел, също влиза в употреба, тъй като предлага много по-голяма площ за настаняване на хора. Не можем да пропуснем и механизма който превръща дивана в легло, защото в много семейства той се ползва активно. Venus.bg представя модерен артикул който ще ви впечатли. Холов ъгъл Троя – с функция сън и 2 бр. Ракли:ъглов диван

  • „Троя“ е стилен холов ъгъл, подходящ избор за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • Той разполага с функция сън, която чрез издърпваща седалка и падаща облегалка го трансформира в удобно легло;
  • Две ракли за багаж;
  • Към модела са включени осем възглавници за облягане и четири декоративни, с пълнеж от млян дунапрен;
  • За изработката на седалищната част е използван дунапрен, краката са метални.

Инвестицията в качествен и добре конструиран модел със сигурност ще ви се възвърне във времето. Комбинативна мека мебел, която може да бъде използвана по различни начини винаги е полезна в един дом.

Какъв цвят да бъде тапицерията на меката мебел

От значение е какви цветове избирате за обзавеждането. Модните тенденции са насочени към светлите пастелни нюанси, които са по-скоро в скандинавски стил. Те носят спокойствие, създават уют и предпоставка за релакс. Холът ви ще стане изключително елегантен, ако изберете подобни цветове и ги съчетаете красиво. Друго предимство на този стил обзавеждане е, че остава максимално дълго актуално и няма как да ви омръзне, защото винаги имате възможност да допълвате с различни акцентиращи декорации, които няма да повлияят на общото излъчване на меката мебел.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*