Как да изберем подходящ размер еднолицев матрак

Една от най-важните вещи касаеща нашата почивка и спокоен сън е именно матракът. Когато избираме някой от моделите, които се предлагат в търговската мрежа е необходимо да се запознаем както с неговите характеристики, така и с материалите от които е изработен. Размерът обаче е това, което определя истинското удобство и новият ни артикул трябва да бъде идеално съчетан с леглото. Венус еднолицев матрак 140/200 е един от най-предпочитаните размери от клиентите. Той е много подходящ за компактни спални в които обаче има достатъчно място за спокоен и релаксиращ сън.

Какво е нужно да знаем за еднолицевите матраци

Днес производителите са вложили много от модерните технологични решения за производство на този вид артикули. Класическият размер еднолицев матрак 140/200 може да бъде открит в каталога на онлайн магазин Венус. Той се характеризира с това, че може да бъде използван само от едната страна. От другата има монтирана качествено изпълнена от естествена дървесина подматрачна рамка. Така вие няма да се налага да купувате рамка отделно. Еднолицевите матраци 140/200 са доста по-достъпни като цена в сравнение с двулицевите, но експлоатационният им живот е по-кратък. Това не бива да ви тревожи, защото ако се грижите по правилен начин за новата си придобивка и периодично я обръщате по оста глава-крака тя ще ви служи доста дълго време.

Как да открием подходящия

За да сме сигурни, че избираме правилния еднолицев матрак 140/200 е необходимо много внимателно да измерим отвора на леглото. Само така ще имаме сигурността, че размерът който сме избрали за нас, а именно 140/200 ще съвпадне с леглото. Тук ще ви представим един от най предпочитаните модели. Еднолицев модел Каспия Мемори Покет 140/200:матрак

  • Еластичната връзка на артикула помага на тялото да се чувства добре и достига до всички опорни точки;
  • Самата дебелина и нишките втъкани в него изолират от развитието на бактерии, а слой от мемори пяна осигурява максимално удобство и комфорт за тялото по време на почивка и сън, разпределяйки тежестта на тялото по цялата площ на матрака;
  • Метална рамка, върху дървесна OSB плоскост и pocket spring пакет;
  • Слой с висока плътност POLIFLEX;
  • Термоактивна пяна MEMORI FOAM.

Разгледайте и останалите предложения, като различните възможности за търсения от вас размер 140/200 може да обсъдите с консултантите. Другото важно нещо при избор на еднолицев модел е да определите на каква твърдост ви е удобно да спите, за да се чувствате най отпочинали и да не изпитвате никакъв дискомфорт. Артикулите днес се произвеждат от изключително адаптивни и модерни материали, които позволяват продукта да бъде безпроблемно използван ежедневно.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*