Какви са ползите от надстройка за гардероб и ракла за спалня

Спален комплект

За да е удобно спалното обзавеждане е добре да сме взискателни към неговата функционалност. Независимо, че основните компоненти тук са два – легло и гардероб то се оказва, че можем да им се доверим напълно за подредба на голям обем от вещи и спално бельо. С mebeliarena.bg Спалня с ракла и надстройка получавате ключови мебели, които могат да ви служат за идеален ред на вещите както разбира се и осигуряване на пълноценна почивка. Днес ще ви разкрием какви са ползите от наличието на ракла и надстройка при тези мебели като по този начин ще можете да вземете решение, когато си избирате нови функционални мебели.

Защо е добре леглото да бъде с ракла

Над 60 % от клиентите залагат на модел легло, което разполага с подматрачна площ. Това означава, че така или иначе неизползваното пространство би могло да се превърне в дрешник. Възможностите могат да бъдат:

  • Легло с амортисьорен механизъм за повдигане от долната страна;
  • Модел с повдигащ се страничен механизъм;
  • С две или четири странични чекмеджета.

Независимо кой от моделите би паснал на интериора ви то това, от което ще се възползвате е достатъчно място за съхранение на вещи, домашен текстил и всичко онова, за което все не намирате място в гардероба или скрина. Спалнята с ракла е многофункционално решение, благодарение на което пестите площ и си имате перфектния дискретен шкаф.

Надстройка за гардероб – кога е удачен вариант

комплектОбикновено височината на гардеробите в комплектите спално обзавеждане са стандартни. Очевидно е, че те достигат до тавана и се образува ниша. Ето, че това е причина поне два пъти в годината да се качвате на стълба и да почиствате праха, който се е натрупал върху гардероба. Освен това при такива помещения отоплителния процес е доста неефективен, тъй като над гардероба се оказва много по топло отколкото на 50 см разстояние от пода на стаята. Това се дължи на факта, че топлината се издига нагоре към тавана и основно се задържа там.

Ето ви две ключови причини да усвоите пространството и да изберете надстройка за гардероба си. Основните удобства, които ще констатирате са:

  • По-ниски разходи за отопление през зимата;
  • По-малко прах;
  • Повече място за прибиране на облекла най-вече сезонни.

Наистина надстройките са приемлива алтернатива, която подсигурява още повече ред в спалнята. Благодарение на предложенията в mebeliarena.bg днес и вие имате възможност да оптимизирате зоната за отдих и почивка и да я превърнете в страхотно подредено кътче, отговарящо на вашата взискателност за максимум уют.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*