Три причини да изберете ПВЦ дограма

качествена дограма

Един от въпросите ,които често се дискутира  онлайн пространството, в социални мрежи и форуми коя от предлаганите на пазара дограма е по-ефективна. Алуминиева или PVC? Това е наистина наболяла тема особено за онези, на които в близък план им предстои да подменят старата и вече не толкова функционална прозоречна система. Поради това, че по-масово разпространена, вероятно заради по ниската цена, е именно пвц дограмата днес ще изложим основните ѝ предимства, които никак не са малко. Има няколко основни точки, по които PVC всъщност дори води класацията по показатели спрямо други конкурентни прозоречни системи.дограма

Ниска цена и икономичност.  Няма как това да не е основната причина да ни провокира да се замислим дали не е по-бюджетно решение да се заложи на пвц дограмата. Действително ефективността на PVC е на първа позиция що се касае до това да се намалят значително разходите за отопление. Още с поставянето на такъв вариант прозорци клиентите установяват, е поддържането а оптимална и стабилна температура в помещенията се запазва в едни конкретни стойности без да има наличие на изтичане на топлина или хлад. Именно това прави ПВЦ дограмата максимално икономична и енергийноефективна като решение за домашен комфорт. А няма как отново да не подчертаем и това, че с такава можем да се сдобием и на една доста ниска цена.

Топло и шумоизолация на най-високо ниво. С избора на пвц дограма получаваме повече отколкото очакваме. Освен безспорните топлоизолационни свойства на материала те са придружени от перфектната шумоизолация. А не бива да подценяваме възможността да се откъснем от шумотевицата на градския живот, множеството автомобили и всякакви други дразнители, които неволно се налага да чуваме. Но с една добра изолация от дограмата действително намаляване на шума е реална възможност. И ето, че според проучване от световни независими експерти именно пвц дограмата дава най-високи шумоизолиращи преимущества. Така, че ето още една съществена причина да изберете достъпната и с ефективна топло и шумоизалираща преграда между външния свят и домашната комфортна обстановка.

Лесна поддръжка. Едва ли има домакиня, която би избрала такъв модел прозорци и профили, които изискват повече внимание, специални препарати и други действия за да изглеждат винаги безупречно. При PVC дограмата  е важно да имате под ръка суха памучна кърпа и чиста хладка вода. Точно така! Нищо друго не ви е нужно за да изглежда дограмата ви кат онова, а само тези два основни продукта, с които да отстраните праха и да измиете пвц профилите до пълен блясък – без излишни разходи и усилия.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*