Кои са причините разтегателните маси да са толкова продавани

маса

Вероятно и във вашия дом трапезния кът заема специално място. Несъмнено ролята на масата и столовете е да внесат гостоприемен почерк, да ни накарат да се насладим на храната и да оценим труда, който е положен за нейното приготовление. На питате ли се как е била избрана тази маса и през какво е преминал човека, който се е наложило да вземе крайното решение за точно този модел. По-приятно и удобни е да се ползва трапезна маса голяма, но как да изберете оптимален размер при положение, че в стаята няма да остане толкова много свободно пространство, колкото би ви било удобно да ползвате?

С или без механизъм за трансформиране на размера

Изключително решаващо е да помислите върху размера на масата. Приемлив вариант са както вече споменахме големите, но липсата на площ може да се окаже затрудняваща преминаването ви покрай мебелите в тази стая. Възможностите, които се предлагат на пазара са за:Неразтегателна трапезна

  • Маси с разтегателен механизъм

Това са много ефективни мебели, с чиято помощ можете да намерите баланса в организирането на трапезната зона. Ако сте поканили гости можете бързо да увеличите размера на масата до такъв, който да побере поканените гости. А след като ги изпратите отново да върнете първоначалния размер, така че да не ви пречи в ежедневието;

  • Трапезни маси без разтегателен механизъм

Това са стандартни маси с конкретни размери. Най-малкия познат от тях е 80 х 80, но производителите представят доста по-разнообразни габарити за плотовете, така че домакинствата да намерят оптималния вариант, който да се синхронизира с останалите детайли и пространството, с което разполагате.

Арена представя на вашето внимание няколко интересни модела разтегателни трапезни маси с различна форма. Идеята е да си изберете такава, която напълно да ви удовлетвори и да осигури приятна и стилна обстановка за вас, близките ви и гостите, които сте поканили.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*