Секцията като безупречния акцент в дневната

холни секции

Малка или голяма холната секция безспорно е необходимост. Тя се е превърнала в акцент в съвременния домашен интериор и определено можем да кажем, че няма българско семейство, което да не държи на нейното присъствие. А секции има всякакви по отношение на стила, размера и ценовия фактор. Класически, мини варианти, ексцентрични, модулни, ТВ шкафове и други са на разположение на потребителя, който определено има специално отношение към избора ѝ. Но действително ли е толкова важно да имаме секция? Всъщност като се замисля този вид обзавеждане не случайно е отделено в категория мебели. Посещението в един офлайн или онлайн магазин е показателно. Секциите са на трето място по търсене след спалните комплекти и меката мебел. Какво е дневната без секция, на която да се поставят плазмения телевизор и мултимедиите. Сякаш нещо липсва и това е именно секцията.модерни секции

Затова в онлайн магазин Мебелино в категория секции ще откриете доста иновативни и практични модели, които да паснат на всеки индивидуален интериор. Доста интересни са ъгловите секции. Тяхното предимство е в това, че могат да се позиционират в един от ъглите на малката гостна стая и по този начин да постигнат завършеност и подреденост в обстановката. Тази гама продукти също се препоръчва и при обзавеждане на тийнейджърска стая като идеята е в създаването на практично оформено помещение, което да осигури самостоятелно местенце, в което не само да има кът за почивка, но и създаване на обстановка,в която детето може да си покани гости.

По отношение на ролята на секцията не бихме казали, че тя е съсредоточена в това да е основно един тв шкаф. Преди години секцията играеше роля на дрешник и шкаф за посуда. Съвременните секции обаче са доста по-миниатюрни като размери и елементите като отворени панели ги правят модерно естетични и елегантни. Комбинациите които са възможни наистина са невероятни  и създават уникално излъчване.  Гланц с мат, лед осветление, ниска основа, вертикални или хоризонтални отворени кутии всъщност се предлагат по индивидуален подбор. Приоритет на тези секции е това, че при тях можете да правите разнообразни съчетания, тъй като те се предлагат на отделни модули. Затова преди да ги подберете съгласувайте всеки един от елементите с това къде ще бъде позициониран.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*