Какви са плюсовете на актуалното обзавеждане за спалня в комплект?

Да промените интериора на спалнята не е толкова трудно, колкото си мислите първоначално. Задачата ви може да бъде улеснена значително, ако изберете готово обзавеждане. Мебели за спалня Венус 150/200 в комплект е перфектната възможност да се настаните комфортно и да подредите всичките си лични вещи и дрехи по най-добрия начин. От мебелното производство са създали различни продуктови серии на модулен принцип. Те дават възможност да се оформи обзавеждане в множество комплекти, което да отговори на вашите критерии. Конфигурациите могат да бъдат много различни и да съдържат различни артикули в зависимост от личните ви предпочитания.

Защо да изберем спален комплект онлайн?

Ако все още не сте сигурни какво точно искате, е най-добре да разгледате офертите на интернет търговците. Те ви предлагат множество възможности и така е по-вероятно да забележите дизайн и модел, които ви допадат. Спалните комплекти включват всичко необходимо за вашия комфорт и удобство а именно легло, нощни шкафчета, гардероб, скрин. При положение че помещението което декорирате е с ограничен капацитет, може да изберете по-малки като размер легло и гардероб, които ще са по-удачни в случая.

Съвременните спални комплекти предлагат и редица допълнителни удобства като плъзгащи се върти на гардероба, вградени огледала, повдигащ амортисьор на леглото, безшумно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове. Изберете красив и елегантен дизайн, който ще ви бъде приятно да гледате. Важно е цветовете на мебелите да са в синхрон със стените, завесите и килимите, което ще направи обстановката напълно завършена. В каталога на Венус можете да разгледате – Спален комплект Белиса – 160/200 см, МДФ бяло гланц / Бяло гланц хайглос:мебели за спалня

  • спалният комплект ‚‘Белиса‘‘ е идеалното решение за обзавеждане на Вашия дом;
  • моделът се състои от легло, гардероб, скрин;
  • две нощни шкафчета;
  • леглото е снабдено с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо както за еднолицев матрак, така и за двулицев;
  • гардеробът разполага с две плъзгащи врати с огледала, рафтове и лост за закачалки;
  • скрин с шест чекмеджета и две нощни шкафчета с две чекмеджета.

Един от най-красивите и елегантни модели подходящ за всеки съвременен апартамент.

Имаме ли наистина нужда от скрин?

Този модул не е задължителен, но в повечето случаи присъства. Производителите са наясно колко функционален и практичен е скринът, затова ви го предлагат. Той се състои от няколко големи чекмеджета, в които спокойно може да подреждате различни вещи, тънки дрехи и други неща. Има удобен плот и тъй като е със средна височина можете да го използвате като поставка за телевизор или място на което да организирате козметиката си.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*