Телескопичните абсорбатори за вграждане – последен писък в дизайна на модерната кухня

абсорбатор

Няма домакиня, която не мечтае за подредена и красива кухня. В това се крие причината все повече новодомци да изискват в кухнята да има максимално повече уреди за вграждане. Колкото по-дискретни и прибрани са тези важни помощници то толкова по-естетична и елегантна е работната зона. И да, всеки електроуред, който е вграден успява да допринесе за този иновативен облик така, че не бива да подценявате опцията да бъде вграден дори абсорбатора.

Какъв абсорбатор за вграждане да изберем

Аспирацията в кухнята е важна от гледна точка на това, че с нейна помощ се намалява разпространението на миризмите в цялото жилище. Покупката на абсорбатор за вграждане е от решенията, които наистина превръщат кухненското пространство в изискано, подредено и невероятно стилно. Но и вградените модели са достатъчно разнообразни, че да ни затруднят и да са причина да се замислим на кой от тях да заложим. Статичен или телескопичен абсорбатор за вграждане? Питането, което със сигурност ще затрудни и вас. Всъщност повечето консултанти в магазини за техника ще ви посъветват да изберете телескопичен Аспираторвариант. А причините? Те са повече от ясни:

  • Телескопичните абсорбатори за вграждане предоставят опция както за улавяне на миризми и пари от малка така и от по-голяма площ. Ако ползвате два котлона е ясно, че ще имате нужда от повече абсорбираща мощ, така че можете да използвате телескопичната зона и да увеличите улавящата мощ;
  • Максимална дискретност. Видимата част на телескопичните абсорбатори за вграждане е много по-малка от статичните, което дава повод за повече стил и елегантност в зоната;
  • Не са по-скъпи от останалите модели за вграждане, а от гледна точка на дизайн са много по-модерни и иновативни.

Надяваме се, че бяхме достатъчно полезни и отговорихме на въпроса защо да заложите във вашата кухня на телескопичен абсорбатор за вграждане. За една удивителна и красива кухня са важни всички дребни детайли, така че не подценявайте избора на правилния модел аспирация.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*