Трудно ли е да изберем подходящата мека мебел

диван

Има един артикул от мебелировката в дома ни, който е важен за цялото семейство и когато го купуваме трябва да подходим много отговорно и внимателно. Това е меката мебел във всекидневната. Познатото наименование включва – различни по вид и структура дивани, канапета, фотьойли и ъглови модели. Страницата на venus.bg е помогнала на много клиенти да се сдобият с перфектния диван за своето жилище. Преди да пристъпите към покупка обаче, трябва да спазите основни правила, които ще ви помогнат да откриете оптималния вариант.

Меката мебел venus и нейният избор

Имаме предвид всички видове фотьойли, дивани и канапета. Диваните и канапетата спрямо своята дължината са двойни и тройни, а според вида си са прави, ъглови и П-обрани. Какъв модел ще предпочетете зависи както от вашия вкус, така и от големината на стаята която обзавеждате. Ако тя е с малки размери естествено е да предпочетете канапе или двоен диван. При положение, че разполагате с голямо пространство venus ви предлага готови холови гарнитури, които включват всичко необходимо – два дивана в различни размери, фотьойл и табуретки. Тапицериите от които може да избирате са наистина много и впечатляващи. Благодарение на богатия избор ще може да съчетаете цветово меката мебел с останалите артикули в стаята и с цвета на стените.

Днес от venus са ви приготвили перфектно предложение за модел мека мебел. Холов ъгъл Тексас с функция сън и ракла:Холов ъгъл

  • Моделът е разтегателен и се превръща в спалня;
  • Имате избор от различни десени дамаски;
  • Основата е изработена от масивна дървесина, ПДЧ и MDF;
  • Матраци със система „Pocket spring units“.

Няма да ви бъде трудно да откриете подходящата мека мебел за вашият дом, ако се възползвате от предложенията на venus. Опитайте се да я съчетаете хармонично с останалите неща и поръчайте подходящ размер за вашето семейство.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*