Основни видове шкафове за обзавеждане на коридор

Портманто

Основните мебели в коридора са шкафовете. Те са представителите от мебелировката, на които разчитаме да организираме обувките на домакинството. И тъй като едно четиричленно семейство използва доста чифтове то това обяснява и интереса към онези идеи, които се характеризират с компактни размери, но изключителен потенциал по отношение на вътрешно разпределение и обем. Ако и вие търсите точно такива то днес ще ви представим шкафове за коридор Арена и най-популярните два модела, които винаги се приемат с много голямо доверие от страна на клиентите.

Със седалка – удобства и способности

Разбира се, че това е една от класиките при обзавеждането на входното антре и може би не е пресилено да споделим, че над 40 % от купувачите на шкафове за обувки целенасочено търсят именно такива модели. Ключа, който е решаващ при този модел и желанието на все повече хора да се възползват от неговите качества е именно седалката. Тя е елемента, който е способен да осигури на клиентите си наистина оптимално коректни условия за уютно, удобно и съвършено обзаведено коридорно пространство.

Изделието се отличава от останалите модели по това, че:

  • Не заема много площ и е с компактни размери;
  • Разполага с удобна седалка, която е с невероятна товароносимост и може да се използва от възрастни и деца;
  • Отличен обем за съхранение на обувки с различни размери;
  • Лесен за употреба;
  • Супер изгоден по отношение на цена.

Ако сте привлечени от идеята за обособяване на стилно и практично място, което да бъде освен това и удобно ето, че също имате основание да изберете шкаф тип класически със седалка.

Вертикален модел – възможност за обзавеждане на малък коридор

шкафРазбираемо е притеснението на някои потребителите, които търсят максимално практично решение за обзавеждане на малките си антрета. Площта е предопределяща избора на шкаф без значение дали в него ще се съхраняват обувки или други вещи.

Една от версиите, които със сигурност ще ви допадне е именно тази за вертикален шкаф. Продукта е изключително атрактивен и наистина всеки човек би могъл да се възползва от техническите качества и адаптивност на обзавеждането от този вид. Невероятен потенциал, отлични качества, стабилност, достатъчно площ са в основата на това да помислите за вертикалната мебел като едно от ефективните решения за осигуряването на уютно обзаведено мини антре.

Въпрос на решение е дали да бъде с чекмеджета, стандартни крила с панти или тип етажерка. Варианти не липсват и целта е да можете да си гарантирате наистина невероятно удобно и стилно обзаведено антре.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*