За важните избори в живота ни… бебешката кошара – коя е най-добрата за нашето дете

бебешко креватче

В очакване на първото си дете много родители си задават въпроса каква бебешка кошара да изберат. Наистина вариантите на пазара е са малко. Предимства и недостатъци си има всеки един от моделите и именно това са причините да се наклонят везните към даден вариант. Главно обаче типовете кошари се делят на два основни вида – туристически (сгъваеми) и дървени.

Предимства и недостатъци на туристическите кошари

Когато се търси бюджетно решение наистина родителите са притиснати от финансовата страна на въпроса и избита варианта туристически кошари. Всъщност не само цената  е сред приоритетите на тези бебешки бегла Те всъщност са:Кошара

  • Леки;
  • Лесни за транспортиране в компактен пакет и при пътуване винаги да имате креватче за бебето;
  • Могат да се ползват във всички помещения;
  • Освен за спане са удобни и за игра;
  • Риска от нараняване н такава кошара е почти минимален, тъй като е изключително мека от всички страни.

Към недостатъците на туристическите кошари ще отбележим това, че те не са подходящи за използване след навършване на година и половина на бебето, тъй като стават доста нестабилни за малкото човече, което се опитва да се катери и да преминава само през всякакви препятствия. Бебешки кошари https://www.mebeliarena.bg/бебешко/детски-кошари тип туристически на добри цени се предлагат в каталога на Арена.

Предимства и недостатъци на дървените кошари

Детските креватчето, които са изработени от масивна дървесина наистина са едно стабилно и ефективно решение. те са предпочитани поради това, че

  • Предлагат се в комплект със скрин и чекмеджета под матрака;
  • Максимално стабилни са и бебето може да ползва кошарата до 3-4 годишна възраст;
  • Изработени са от здрави материали, които са издръжливи във времето и не се захабяват.

Не са малко обаче недостатъците на тези дървени легла. Те са изключително тежки, не могат да се пренасят от стая в стая, а освен това заемат и доста площ. Не са рядкост и инцидентите с дари в твърдите части, от които се получават хематоми по тялото на детето. И не на последно място цената им е поне три пъти по-висока от туристическите.

Въпрос на индивидуално решение и личен избор е на кои модели бебешки кошари ще заложите. Каквото и да изберете ви гарантираме, че най-добрите цени ви очакват в магазин МебелиАрена.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*