Защо детското легло тип сандвич е добър вариант за вас

легло

Когато обзавеждаме стаята на детето искаме тя да бъде достатъчно функционална и красива, така че хем да се харесва на него, хем вие да сте спокойни, че то обитава безопасна среда. Основен елемент в мебелировката естествено е леглото. На него малчуганът спи и то трябва да му бъде достатъчно удобно и широко, за да бъдат нощите му спокойни и сигурни. Към сайта на мебели Венус, където ви очакват качествените и стилно изработени креватчета.

Функционалният модел тип „сандвич“ и неговите безспорни предимства

Тази практична мебел в действителност представлява конструкция от две легла едно под друго. Отидете към сайта, където ще видите изображение на модела. За да бъде използвано долното, то трябва да се издърпа леко посредством удобни колелца. Тази версия наподобява двуетажните модели, но е много по-безопасна. Няма никаква вероятност малчуганът, който спи на горното да падне и да се нарани. Тази разновидност на креватчетата е изключително функционална и компактна, тъй като долното легло се използва само при нужда. Може да го ползвате като допълнително, когато имате малки гости. Ако децата са две то може да бъде пълноправно за едно от тях. Ще откриете и модели, които са снабдени с допълнителни чекмеджета правещи ги още по-желани за родителите. Погледнете към сайта на Венус и изберете модел.Детско легло тип "сандвич"

Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020:

  • Снабдено е с етажерка, подходяща за съхранение на любимите книги и аксесоари на Вашето дете;
  • Долното легло е на колелца, издърпва се и се разделя от горното;
  • Подходящи матраци са еднолицеви 900/2000 с максимална височина от 240 мм. Към сайта, където може да ги поръчате.

В днешно време родителите трябва да бъдат максимално креативни, когато обзавеждат жилището. А на детската е добре да се отдели специално внимание. Скромната квадратура кара всички да търсят удобни и функционални мебели, това няма да е трудна задача, ако погледнете към сайта на онлайн магазина.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*