Защо да изберем луксозно обзавеждане за спалнята?

спалня

Има помещения в жилището, които заслужават по-голямо внимание при избора на нови мебели. Една такава стая е спалнята, в която прекарвате доста от времето си приготвяте се за излизане, спите, почивате си и съхранявате дрехи и лични вещи. Тук мебелировката трябва да бъде качествена и елегантна, за да ви създаде необходимия комфорт и релакс. Луксозен спален комплект с ортопедичен матрак, който осигурява оптимална поддръжка и комфорт за спане. Разгледайте и другите модели в каталога на магазин Венус, за да изберете най-подходящия вариант за вашия дом.

С какво се характеризират съвременните спални комплекти с матрак?

Тези мебели заслужават вниманието на потребителите, понеже са изработени в красив дизайн от качествени материали. За да има пълна хармония между отделните елементи производителите правят всичко в една продуктова серия. Получавате и матрак, който е много важен, за да използвате спокойно леглото. Важно е да отбележим наличието на повдигащ амортисьор, чрез който получавате достъп до голямата ракла в основата на леглото. Това е още пространство за подредба на багаж, гарантиращо уют и комфорт в стаята. Луксозните мебели привличат вниманието със своята естетика и елегантност.

Спалните комплекти могат да бъдат направени в най-различни цветове, тъй като се използват качествените материали МДФ и ПДЧ. Не бива да се притеснявате от цената, понеже цялото това обзавеждане е много по-изгодно отколкото, ако купувате мебелите самостоятелно. Знаете, че хубавите и качествени матраци са много скъпи продукти, като в случая спестявате средства, защото получавате изделието заедно с мебелите. От Венус ще ви дадат следния пример – Спален комплект с матрак 180/200 см – Boutique 2 – Кашмир/Капучино мат:мебели за спалня

  • комплект „Boutique 2“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което предлага ползването на легло с матрак и тапицирани табли;
  • две нощни шкафчета и голям гардероб;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • гардероба е с четири врати и три големи чекмеджета;
  • с вътрешно разпределение – три лоста и рафтове.

Прекрасно изработен спален комплект с луксозен дизайн и различни допълнителни екстри.

Има ли причина да поръчаме допълнително скрин?

Модерните спални комплекти се правят на модулен принцип, затова ако разполагате с достатъчно място в спалнята ви препоръчваме да изберете и скрин. Тази позната на всички мебел винаги намира място в интериора, защото го допълва по един красив и елегантен начин. Ще разполагате с още няколко големи чекмеджета и разбира се с широк плот, върху който може да сложите телевизор или някаква украса. Цената на тази мебел не е висока, а удобствата и комфорта които ще ви предлага са неистина много.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*