Как да оформим приятен кът в трапезарията с модерен ъглов диван?

кухненски ъгъл

Много от модерните жилища са с ограничена квадратура и собствениците им изпитват трудност да изберат обзавеждане. Мебелите трябва да бъдат функционални и практични и в същото време достатъчно стилни като дизайн, за да се впишат в обстановката. Ако искате да разнообразите интериора в трапезарията ще ви препоръчаме една чудесна идея. Комфорт и практичност – това, което може да получите с трапезни дивани от Мебели ВЕНУС. Те са конструирани от качествени материали, здрави са и ще може да ги използвате безпроблемно много дълго време. Сумата, която ще платите за този продукт не е висока и е добра инвестиция в бъдещето.

Кои са характеристиките на модерните трапезни дивани?

Ако сте решили да купите ъгъл за кухнята е добре да познавате неговите специфични особености. За разлика от меката мебел трапезният ъглов диван е малко по-висок, защото той се използва заедно с масата за хранене. То също е комфортен когато сте седнали има големи високи облегалки и меки седалки. Модели за разполагат разтегателен механизъм. С негова помощ ще може да спите на тази мебел, когато пожелаете или да посрещате гости с преспиване.

Изцяло тапицираният трапезен диван не е с прекалено големи размери и заема малко място от стаята. Може да изберете модел с ляв или десен монтаж, което ще ви създаде нужното удобство спрямо параметрите на помещението. От магазин Венус ви дават малко подробности за едно от най-добрите си предложения. Кухненски ъгъл Теди с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • стилен кухненски ъгъл „Теди“ е подходящ за всеки хол или дневна;
  • включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • освен с приятната си форма той предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • под седалките е снабден с две ракли за съхранение на багаж.

Красив модел, който ще ви помогне да се настаните удобно и да посрещате гости, без да се тревожите дали ще има място.

Защо да поръчаме онлайн?

Виртуалните търговци предлагат широка гама от продукти, които са изработени от различни производители. Те са с различен дизайн и стил, за да откриете трапезен диван, който е подходящ за вашия дом. Цените в интернет са много по разумни и безпроблемно ще може да купите нова и качествена мебел. Намаленията предлагат още по добри възможности да се сдобиете с луксозен артикул, без да нарушавате семейния си бюджет. Разгледайте новите трапезни ъгли и променете обстановката.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*