Как новият диван ще направи хола по-практичен?

ъглов диван

Ако искате домът ви да бъде винаги уютен и да прекарвате пълноценно почивните си дни, трябва да разполагате с хубаво и качествено обзавеждане. Нормално е през определен период от време мебелите да се амортизират и износват. Тогава е добре да откриете подходящ заместник. Едни от най-търсените продукти в момента са дивани ъглови venus.bg. Те са извънредно практични разнообразието от дизайни е голямо и всеки потребител може да намери артикул, който да отговаря на изискванията му. Търсете мебели изработени от здрави и устойчиви материали, защото се очаква да ги ползвате спокойно и безаварийно дълго време.

Какви съвременни удобства ни предлагат ъгловите дивани?

Ако изберете подобен вид мека мебел дневната не само ще изглежда по различен начин, но и ще бъде много по-функционална. Съвременните ъглови дивани имат много по-голямо пространство за настаняване, поради наличието на лежанка. Както подсказва името на тази част, тук може да легнете и да си починете, да гледате комфортно настанени телевизия или да посрещате повече гости.

Изделията могат да бъдат намерени в много различни размери, което ще ви улесни да ги синхронизирате със свободното пространство във вашата дневна. Ъгловите дивани са известни с наличието на механизъм за разтягане. С негова помощ ще трансформирате меката мебел в голяма и удобна спалня. За да приберете завивките и спалното бельо под седалката, има и голяма ракла. Положителните характеристики на този вид обзавеждане са наистина много и инвестицията определено си заслужава. От магазин Venus.bg препоръчват – Холов ъгъл Тоскана Лукс – по поръчка – 265+178 см:диван

  • „Тоскана лукс“ представлява холов ъглов диван, който ще Ви предостави удобството;
  • при нужда се променя в комфортно легло, чрез разтегателен подматрачен механизъм;
  • за направата на седалките е използвана високоеластична пяна и зиг-заг пружини;
  • възглавниците са със свалящите се калъфки, с пълнеж от силиконов пух и мляна пяна;
  • за допълнително удобство са добавени тристепенни облегалки за глава;
  • ъгловият диван се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Красива и модерна мебел, с чиято помощ ще промените атмосферата в дома си и ще си създадете редица удобства.

Как да изберем в какъв цвят да е тапицерията на ъгловия диван?

Производителите ви дават възможност да избирате от богата колекция нюанси и тапицерии. Определете дали искате меката мебел да бъде с кожена или текстилна дамаска. За да избере конкретен цвят е добре да се съобразите с преобладаващата тоналност в помещението. Нека новият артикул да подхожда на секцията, холната маса и да се хармонизира с цветовете на текстила. Така ще постигнете една по-балансирана и уютна обстановка в дневната.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*