Лесно ли е да изберем хубав и практичен диван

диван

Едва ли има мебел в жилището ни, която да бъде по-важна от дивана. Все пак прекарваме най-много време в дневната и то настанени именно върху избраната мека мебел. Тя се използва от цялото семейство доста интензивно, а също така на нея настаняваме и гостите си. Това разбира се предполага да потърсим наистина хубав и качествен артикул, който ще може да се използва без проблем достатъчно дълго, и ще ни осигури уют и комфорт. В момента най-голямо разнообразие от модели бихте намерили онлайн в сайта https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета. Потребителите имат различни предпочитания и вкусове, а тук със сигурност ще открият подходящ вариант.

Какви са критериите за избор на мека мебел

Лесно ще изберете нов диван, ако решите да следвате конкретни правила. Те разбира се никак не са малко, но все пак има ключови, които ще ви насочат в правилна посока. На първо място бихме споменали формата и размера на дивана. Ще изберете лесно, ако се съобразите с големината на дневната, която обзавеждате. За по-малко помещение предлагаме класическите двуместни и триместни линейни дивани. В по-голямо помещение или такова с отворена концепция, инсталирайте ъглов модел или такъв с лежанка.

Друг важен момент е цената. Онлайн ще срещнете различни ценови предложения, и е добре да имате определен бюджет за покупката. Стилът и цвета на меката мебел трябва да кореспондират с останалия интериор, както и цвета на стените и текстила. Днес Venus.bg препоръчва следния дизайн. Ъглов модел Палермо с ракла и функция сън:ъглов диван

  • „Палермо“ представлява ъглов диван, перфектен за обзавеждането на хол или дневна;
  • седалките са тапицирани с еластичен дунапрен;
  • гърбът е тапициран с хастар;
  • холов ъгъл „Палермо“ е снабден с четири възглавници, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките са с цип, за по-лесно почистване;
  • функция сън – чрез издърпващ механизъм подматрак, може да го трансформирате в удобно легло за спокоен и пълноценен сън;
  • под лежанката се намира лесно достъпна ракла за съхраняване на вещи.

Практичен и удобен модел, който ще ви осигури търсеното удобство, и ще направим почивката ви качествена.

Какви са предимствата на ъгловите модели

През последните години повечето клиенти се насочват към такъв вид мека мебел, защото се увериха с нейните изключителни качества. Ъгловият дизайн позволява по-лесно да адаптирате дивана към съществуващото обзавеждане. То идеално оползотворява мястото и създава уютен холен кът. Има къде да се настанят повече хора или пък да се отпуснете и да полегнете за кратка почивка на лежанката. Допълнителната функция за разтягане го превръща в голяма спалня с възможност за използване дори ежедневно.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*