Как да си изберем практична секция?

секция

Има определени мебели в интериора на дома, които привличат вниманието на всички. Те са безспорно функционални и се използват активно, затова и изборът им трябва да се направи внимателно. Днес ще поговорим за един артикул, присъстващ задължително в интериора на дневната. Ето защо ви препоръчваме да разгледате офертите на https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна и създадете една нова и различна обстановка. Актуалните модели са много разнообразни като дизайн и стил на изработка. Има модерни минималистични варианти, както и по-класически с голямо пространство за съхранение.

С какви удобства се характеризират днешните секции?

В последните години този вид обзавеждане значително промени своя външен вид. Ако преди бяхте свикнали да виждате секциите да заемат голяма част от свободното пространство в хола, днес те са много по-раздвижени и олекотени. Това не означава, че няма да разполагате с необходимото пространство и зони за съхранение на вещи. Тази функция е запазена, защото тя е и най-важната което потребителите очакват от новата мебел. Секциите се изработват на модулен принцип, което позволява да постигнете една по-съвременна и елегантна визия на стаята.

Отделните части могат да се инсталират според вашите предпочитания, за да направите интериора както сте си го представяли. Има достатъчно модели съдържащи големи шкафове или гардеробче за подредба на дрехи и други вещи. Секциите са едни от най-практичните предложения в мебелните магазини, защото на тях поставяте телевизора, подреждате декорации и сувенири, а също така разполагате дрехи и друг багаж. От каталога на Venus.bg е възможно да поръчате – Удобна мебел за хол – Aqua – Бяло гланц/MDF Сонома/Сонома арвен:холна секция

  • модел „Aqua“ – луксозно предложение за обзавеждане на хол или дневна, което включва: ТВ шкаф и етажерка с два рафта;
  • тв шкафът има две падащи вратички с пуш бутони и две чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне;
  • чекмеджетата могат да се монтират върху шкафа, като позицията им може да се промени според Вашите предпочитания – ляво/дясно, както и огледален монтаж на цялата конструкция.

Чудесен пример как една съвременна мебел ще ви създаде настроение и удобство у дома.

По какви правила да изберем поставка за хола?

За да купите подобен артикул е нужно да вземете точния размери на празното пространство в хола. Изберете най-голямата свободна стена и определете колко обемна секция предпочитате. Това главно зависи от вашите очаквания, свързани с подредбата на личните ви вещи. Моделите, които се предлагат са много разнообразни като цветове и дизайни, за да ги съчетаете лесно с меката мебел и масичката за кафе. Старайте се всичко да бъде в един стил, за да се получи хармонична и приятна обстановка.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*