Бебешко легло – акценти за правилен подбор

бебе

Много грешки допускат родителите като една от тях е новороденото да спи в родителското ложе. Да, лесно е за храненето, което е на кратки интервали, но това са смита за липса на самостоятелност и удобство, което се предоставя на бебето още от първите му дни. Ето защо от съществено значение за правилното развитие на мъничето е то да си има собствено легло.

Избор на подходящото бебешко легло

За много от нас е сложно да се спрат само на един конкретен модел. В крайна сметка това многообразие на пазара може да се окаже още по-усложняващо избора ни. За да не влизате в излишни дилеми и да се справяте с предизвикателства, които на практика да предизвикват повече тревоги то днес ще акцентираме върху няколко основни превила за избор на бебешко легло.Бебешко Легло

  • Изберете креватче с перспектива за максимално дълга употреба. Бебешките люлки например могат да се ползват максимум до навършване на 1 годинка на вашето мъниче. Така, че не приемаме подобна инвестиция като добра. Бебешко легло има в различни размери и това може да ви насочи към вариант, който да се ползва до 5-6 години.
  • Безопасността е на първо място. Неспособни да се пазят от наранявания децата имат нужда от непрекъсната родителска грижа. А отговорността на родителя е да избере такова легло, което да намали до минимум риска от травми.
  • Функционално решение. практичните мами винаги избират такива пособия и мебели за детската стая, които са не само максимално безопасни за ползване, но и предлагат удобство при отглеждането на мъниците. Кошара с повивалник позволява бързичко да смените пелената на бебето без да се налага да се навеждате и да напрягате кръста си. практични са и онези модели, които имат допълнителни чекмеджета за багаж. Така имате достъп до всякакви неща от първа необходимост за да обгрижите малкия човек.

Доста голямо многообразие от бебешки легла можете да откриете в каталога на МебелиАрена. За спокойни родители и щастливи бебета изберете подходящото легло на разумна цена още сега.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*